ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Μπρούνο Βάλε: Έχει δύο δύσκολες επεμβάσεις στην αρχή του παιχνιδιού.Μετά την αποβολή του αντιπάλου δεν πιέστηκε πολύ.Στην φάση του γκολ κάνει λάθος εκτίμηση και δεν αποφασίζει αν θα βγει ή όχι.Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Ζοάο Πέδρο: Δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης,ειδικά στο δεύτερο μέρος.Έπαιξε σωστά την θέση αλλά δεν κατέγραψε καλές τελικές πάσες.

Ζάντερ Σαντάνα: Πολύ καλός στο πρώτο με τις γνωστές του επελάσεις και πολύ καλός αμυντικά.Φυσικά είχε ένα δυο τελειώματα που θα μπορούσε να κάνει πάσα αντί σουτ.Στο δεύτερο έμεινε πίσω και στην φάση του γκολ φέρει ευθύνη αφού δεν πήδηξε καν.

Έκτορ Γιούστε: Σωστές τοποθετήσεις,καλά μαρκατίσματα και βοήθεια στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Αρχηγική εμφάνιση από τον Γάλλο,που δεν έχασε μάχη και ήταν ο στυλοβάτης της άμυνας.Δεν κινδυνέψαμε καθόλου από τον άξονα αφού συνεργάστηκαν πολύ καλά με Γιούστε.

Εστεπάν Σακέτι: Καλός ανασταλτικά,έκλεψε μπάλες και μάρκαρε παντού.Προσπάθησε και επιθετικά αλλά δεν έδωσε πολλά.

Άλεφ ντο Σάντος: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αφού δεν περνούσε τίποτα.Κέρδισε τις πλείστες μάχες στην μεσαία γραμμή.Χρειάζεται να βοηθά πιο πολύ στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Άλεξ ντα Σίλβα: Καλά κλεισμένος ο Βραζιλιάνος δεν έδωσε τα αναμενόμενα οργανωτικά.Από δική του ασίστ το γκολ από κλέψιμο όμως και όχι οργανωμένη επίθεση.

Αντριάν Σαρδινέρο: Καλός τακτικά,κρατούσε την θέση του αλλά δημιουργικά δεν πρόσφερε,αφού δεν πήρε φάσεις πάνω του.

Αντόνιο Γιάκολις: Ο πιο επικίνδυνος μας παίχτης αφού με την σβελτάδα του έφτιαχνε φάσεις.Καλός και στα αμυντικά αφού έδινε βοήθειες.

Άντον Μαγκλίτσα: Σκόραρε και συνέχισε να παλεύει όλες τις φάσεις.Δεν πήγε πολύ η μπάλα στα πόδια του αφού ήταν κλεισμένος.

Αντρέ Σκέμπρι: Μπήκε αλλά δεν βοήθησε καθόλου.Έκανε μια δυο ατομικές ενέργειες αλλά τίποτα.

Νίκο Μαρτίνες: Μπήκε μόλις έγινε το 1-1.αγωνίστηκε για λίγο στην θέση του και μετά σαν εξτρέμ.Δεν πρόσφερε ούτε αυτός κάτι ουσιαστικό.

Εμίλιο Ζελάγια: Αγωνίστηκε ελάχιστα λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής: Ξεκίνησε με το γνωστό 4-2-3-1.Μπήκε δυνατά στον αγώνα πίεσε και έκλεψε μπάλες.Σε μια από αυτές σκόραρε.Στην συνέχεια η ομάδα έδωσε βάρος στην δεξιά πλευρά και δημιούργησε προϋποθέσεις αλλά ήταν επιπόλαια στην τελική.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε να διαχειριστούμε καταστάσεις και δεν “ψάξαμε” το δεύτερο γκολ.Μπορεί να είχαμε κατοχή αλλά δεν καταγράψαμε φάσεις.Ο αντίπαλος έψαξε το γκολ μέσα από τις στατικές και το πέτυχε στο πιο κρίσιμο σημείο αφού γύρω στο 75 θα ανοιγόταν.Έγιναν διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο αλλά οι αλλαγές δεν βοήθησαν.

Σίγουρα το αποτέλεσμα σαν αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο,όμως είναι άσχημος ο τρόπος που ήρθε αφού ο αντίπαλος αγωνιζόταν με δέκα.Επίσης ήρθε καπάκι με το πανομοιότυπο παιχνίδι ενάντια στην ΑΕΛ και για ακόμη ένα δεύτερο ημίχρονο σε ντέρμπι δεν μπαίνουμε στο γήπεδο. Αυτά πρέπει να προσεχθούν,όπως και η διατήρηση όλων των ποδοσφαιριστών σε εγρήγορση.

Comments
To Top