ΑΝΤΡΕΣ

«Δεν έχουμε ξεπεράσει τα 200 εισιτήρια για ΠΑΠ…»

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μεταξύ άλλων ανέφερε…

Για το γήπεδο: «Είναι μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη για τον αθλητισμό της Κύπρου και της Λεμεσού. Πρέπει να δείξουμε υπομονή, υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι την αποπεράτωση του έργου. Η χθεσινή μέρα έχει σηματοδοτήσει την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο της Λεμεσού».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιστορικές και μεγάλες ομάδες. Εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση και προετοιμαζόμαστε με ηρεμία. Θα πάμε στην Λάρνακα για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη. Το άγχος και η πίεση είναι σε αυτούς, στα προηγούμενα χρόνια ήταν σε εμάς αφού η Ανόρθωση ήταν αδιάφορη».

Για το αν σημαίνει κάτι μια νίκη της Ανόρθωσης: «Δεν είναι στον ίδιο αριθμό αγώνων οι ομάδες. Ο πρώτος απολογισμός θα γίνει μετά το τέλος του πρώτου γύρου. Δεν έχουμε άγχος, γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας πολλούς τελικούς, μέχρι τότε το παιχνίδι αυτό είναι όπως όλα τα υπόλοιπα».

Για τον κόσμο: «Δεν έχουμε ξεπεράσει τα 200 εισιτήρια στην διάθεση. Ο κόσμος λόγω της ταυτοποίησης δεν θα ταξιδέψει στην Λάρνακα. Δεν είμαστε υπέρ του μέτρου με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας».

Comments
To Top