ΑΝΤΡΕΣ

Εισιτήρια ONLINE για την Αταλάντα

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι είναι κάτοικοι εξωτερικού και προτίθενται να ταξιδέψουν μεμονωμένα στην Ιταλία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας για την 3η αγωνιστική του 5ουΟμίλου του Γιουρόπα Λίγκ 2017-2018, με αντίπαλο την Αταλάντα, στο στάδιο “Mapei” του Reggio Emilia την Πέμπτη (19/10, 21:05), ότι θα πρέπει να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας πώλησης εισιτηρίων της ιστοσελίδας μας στο ποιο κάτω link  (πατήστε ΕΔΩ).

Με κάθε αγορά θα αποστέλλεται email επιβεβαίωσης (voucher), το οποίο θα πρέπει να παρουσιαστεί στο ταμείο του σταδίου “Mapei” όπου θα μπορούν οι οπαδοί της ομάδας μας να παραλάβουν το εισιτήριο τους.

Λόγω της Ιταλικής νομοθεσίας όσον αφορά την πώληση των εισιτηρίων, η πώληση απαγορεύεται από τα ταμεία του γηπέδου για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας την ημέρα του αγώνα και επιτρέπεται μόνο η παραλαβή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι υπόλοιποι φίλαθλοι οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ιταλία από την Κύπρο, θα μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους από το Apollon Official Store μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 17/10. Λόγω της Ιταλικής νομοθεσίας όσο αφορά την διάθεση των εισιτηρίων, οι φίλαθλοι της ομάδας μας υποχρεούνται όπως προσκομίσουν τα πιο κάτω στοιχεία κατά την αγορά των  εισιτηρίων στο Apollon Official Store:

 

–        Ονοματεπώνυμο

–        Ταυτότητα / Διαβατήριο

–        Ημερομηνία γεννήσεως

–        Πόλη / Χώρα γέννησης

–        Τηλέφωνο

 

* Σε κάθε εισιτήριο θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του κατόχου (κάτω αριστερά) καθώς θα γίνεται ταυτοποίηση στις εισόδους του σταδίου με την επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ώρα κατά την οποία θα ανοίξουν οι είσοδοι και το σημείο παραλαβής εισιτηρίων την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα όπως επίσης και λεπτομέρεις σχετικά με τους κανονισμούς του σταδίου Mapei.

** Για περισσότερες πληροφορίες, ώρες γραφείου στο 25-74-6805.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ

 

Comments
To Top