ΑΝΤΡΕΣ

Με ταυτοποίηση το ντέρμπι!

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας μας κόντρα στην Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, 2017 και ώρα 18:00 στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι:

«Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα παραχωρηθεί η βόρεια κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραχωρηθούν, η δυτική, η νότια και η ανατολική κερκίδα. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν  η ώρα 16:30. Λόγω του ότι, σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται μαζική άφιξη φιλάθλων, προτρέπεται το φίλαθλο κοινό και ιδιαίτερα οι οργανωμένοι των δύο ομάδων, όπως προσέλθουν στο στάδιο το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ τα εισιτήρια θα διατεθούν τόσο σε προπώληση όσο και στο στάδιο. Για τους οπαδούς  του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τα 923 εισιτήρια που θα παραχωρηθούν θα διατεθούν ΜΟΝΟ σε προπώληση και καλούνται οι οπαδοί να μην προσέλθουν στο στάδιο αν δεν έχουν στην κατοχή τους κατάλληλο εισιτήριο αναλόγως και της ηλικίας τους. Η είσοδος στους οπαδούς θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017 στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, η Αστυνομία ενημέρωσε τα εμπλεκόμενα μέρη όπως σε όλους τους αγώνες υψηλού κινδύνου θα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων των φιλάθλων για σκοπούς ευταξίας και ασφάλειας. Ως εκ τούτου στον συγκεκριμένο αγώνα θα πραγματοποιηθεί  ταυτοποίηση των στοιχείων του κατόχου του εισιτηρίου με το πρόσωπο που εισέρχεται στο στάδιο. Για τον σκοπό αυτό οι οπαδοί θα έχουν την υποχρέωση να αναγράψουν στο εισιτήριο που κατέχουν, το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του Δελτίου Ταυτότητας τους. Για να τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο θα πρέπει τα στοιχεία που φαίνονται στο εισιτήριο να συμφωνούν με το Δελτίο Ταυτότητας, το οποίο οι οπαδοί θα έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν στις εισόδους του σταδίου. Το συγκεκριμένο μέτρο θα εφαρμοστεί για τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι οπαδοί καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:

Οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝ που θα έρχονται από Λεμεσό να στρίψουν από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού αριστερά και από την 1η έξοδο ξανά αριστερά. Ακολούθως να συνεχίσουν ευθεία πορεία μέχρι να βρουν κυκλικό κόμβο και από εκεί να στρίψουν δεξιά μέχρι τον κυκλικό κόμβο του σταδίου Αμμόχωστος. Από εκεί να στρίψουν αριστερά στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά που οδηγεί κατευθείαν στην κερκίδα τους.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα έρχονται από Λεμεσό να προχωρήσουν ευθεία από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, να περάσουν τα φώτα τροχαίας της Πυροσβεστικής  και τα φώτα Ορφανίδη και στα επόμενα φώτα να στρίψουν δεξιά. Να προχωρήσουν ευθεία μέχρι τα επόμενα φώτα και ακολούθως να στρίψουν ξανά δεξιά και μετά από τα φώτα τροχαίας της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων αριστερά για να εισέλθουν στην λεωφόρο Παπανικολή. Από εκεί μπορούν να κατευθυνθούν σε οποιαδήποτε κερκίδα της ομάδας τους επιθυμούν. Το ίδιο θα πρέπει να κάμουν, δηλ να χρησιμοποιήσουν την Λεωφόρο Παπανικολή, και οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα προέρχονται από περιοχές εντός της Λάρνακας. Μόνο όσοι θα εισέλθουν στην ανατολική κερκίδα καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις παρόδους του Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων.

Για την δική τους ασφάλεια, οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να αποφύγουν την λεωφόρο Λύσου Σανταμά και οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να αποφύγουν την Λεωφόρο Παπανικολή. Η ώρα 16:00 η λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (κέντρο Ακτύπητος) μέχρι και την συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται πίσω από την Νότια κερκίδα.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο της βόρειας κερκίδας και στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση και οπωσδήποτε όχι στο κέντρο του δρόμου γιατί θα καταγγελθούν.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης πίσω από την νότια κερκίδα καθώς και την λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στην νότια και ανατολική πλευρά του σταδίου.

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο σακιδίων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Για την φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους), των οποίων απαγορεύεται η είσοδος, θα υπάρχει κατάλληλος χώρος φύλαξης στο στάδιο όπου οι οπαδοί μπορούν να τα παραδίδουν και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις και οδηγίες της αστυνομίας και των επιτηρητών οι οποίοι θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα”.

 

Comments
To Top