ΑΝΤΡΕΣ

Φανούριος για τραυματίες…

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάσταση των Αγγελή, Μακρίδη και Μπεντόγια, ενώ είπε επίσης και για την στήριξη στον Ισπανό μέσο:

Η κατάσταση του καθενός ξεχωριστά:

«Ο Μακρίδης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και θα πάρει όσο χρόνο χρειαστεί, χωρίς ιδιαίτερη πίεση για να επανέλθει. Ήταν επίπονη διαδικασία για τον ίδιο σε κέντρο αποκατάστασης και στο γήπεδο. Όταν νιώσει δυνατός θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή. Ο Μπεντόγια συνεχίσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης, φαίνεται να είναι σε καλή πορεία. Ο Αγγελή προπονείται κανονικά».

Για τη στήριξη που έδωσε η ομάδα στον Μπεντόγια: «Είναι φιλοσοφία το πώς διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Πρώτα απ’ όλα είναι ο άνθρωπος και μετά ο ποδοσφαιριστής. Αυτό που κάνει ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια έχει αντίκτυπο και στη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών προς την ομάδα. Είναι πολλά τα παραδείγματα στήριξης με μεγάλο κόστος. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για μας, είναι η προσέγγιση του προέδρου προς τον άνθρωπο που φορά τη φανέλα της ομάδας».

 

Comments
To Top