ΑΝΤΡΕΣ

Σημαντικές διευκρινήσεις για αγώνα με ΑΕΛ

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ υπενθυμίζει στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ότι για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΛ και στον Απόλλωνα. ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 23/09 και ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, ΔΕΝ ισχύουν οι κάρτες διαρκείας τους, καθώς η ομάδα μας είναι τυπικά φιλοξενούμενη.

Τα ταμεία και οι είσοδοι του Τσιρείου Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30.

Η τιμή για τον αγώνα έχει ορισθεί από τη γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

KANONIKO Εισιτήριο: €15

ΜΑΘΗΤΙΚΟ Εισιτήριο: €12 (έχουν ήδη εξαντληθεί)

Ωράριο Λειτουργίας Apollon Official Store:

Σάββατο 23/09: 09:00 – 15:30

Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας Elite θα μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριο τους όπως προκύπτει μέσα από τα προνομία της κάρτας τους από το Apollon Official Store μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 23/09 με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους.

* Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Elite, Platinum, Gold. Gold Teens και Gold Junior θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τις προκαθορισμένες θέσεις τους (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας και εισιτηρίου του αγώνα).

* Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Gold, Blue, Lady και Teens θα εισέλθουν κανονικά στη Δυτική κερκίδα από την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του Γ.Σ.Ο (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας και εισιτηρίου του αγώνα).

* Θα ισχύσουν κανονικά οι χώροι στάθμευσης για τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγοριών ELITE και PLATINUM όπως προκύπτει μέσα από τα προνομία των δύο κατηγοριών (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας).

Γραφείο Τύπου

Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top