ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Αφεντικό η αποστολή δεν εξετελέσθη!

Έκανε τα πάντα ο διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης (18/9) και «κορυφαίος» διαιτητής της νήσου Δημήτρης Μασιάς!

Ανέχτηκε από την αρχή τα σκληρά έως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών του Ερμή, ανέχτηκε τις σκόπιμες καθυστερήσεις βάζοντας στο τέλος μόνο 6 λεπτά σε ένα αγώνα που αν έβαζε και 16 λεπτά θα ήταν σωστός, έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι, και στα τελευταία στάδια του αγώνα, όντας διορατικός, προβλέποντας την κατάληξη του αγώνα αυτοσχεδίασε, χρησιμοποίησε την εφευρετικότητα του αλλά δεν τα κατάφερε και θα πρέπει τώρα να λογοδοτήσει στα αφεντικά του γιατί η αποστολή του δεν εξετελέσθη με επιτυχία.

Αυτά θα έχουμε φέτος και όσο πιο γρήγορα το εμπεδώσουμε όλοι μας τόσο το καλύτερο! Ο λόγος πολύ απλός. Την φετινή περίοδο είμαστε δυνατότεροι από ποτέ άπαντες το έχουν αντιληφθεί, έχουν πάρει τα μηνύματα και θα λάβουν τα μέτρα τους από νωρίς για να μην την πατήσουν γιατί «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»!

Τα εμπόδια θα είναι πολλά και ψηλά και οι αστάθμητοι παράγοντες αμέτρητοι γι’ αυτό η διοίκηση θα πρέπει να τηρήσει μια πιο δυναμική στάση για να προστατεύσει την ομάδα και την τεχνική ηγεσία αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και τον Μάη να είμαστε πρωταθλητές!

Comments
To Top