ΑΝΤΡΕΣ

Επίσημος Χορηγός η εταιρεία Toyo Tires

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία ελαστικών Toyo Tires η οποία και θα αποτελέσει ένα εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στην αριστερή επωμίδα της επίσημης εμφάνισης μέχρι το Μάιο του 2018.

Ποια είναι ToyoTires:

Η Toyo Tires είναι συνώνυμο της καινοτομίας, της ποιότητας, της απόδοσης και της άψογης εξυπηρέτησης που προσφέρει επί 65 έτη, με πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη.

Οι εταιρείες της Toyo λειτουργούν στον τομέα της ανάπτυξης, της κατασκευής, των δοκιμών, της εμπορίας και της πώλησης ελαστικών στην Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Ωκεανία.

Σήμερα η Toyo Tire Europe GmbH διαθέτει τρεις θυγατρικές εταιρείες και διανομείς σε όλες τις κεντρικές αγορές της Ευρώπης.

Η γκάμα προϊόντων της χορηγού εταιρείας, καλύπτει μία μεγάλη εμβέλεια εφαρμογών,  από τη σειρά υψηλών επιδόσεων, εμπνευσμένα από τα αγωνιστικά Proxes, στην σειρά Open Country για τα 4×4 και SUV οχήματα, μέχρι τη φιλική προς το περιβάλλον σειρά Nano Energy.

Η δέσμευση της Toyo Tires παραμένει αδιαπραγμάτευτη όπως ήταν εξαρχής, με την προσφορά σταθερής και αμείωτης καινοτομίας, ποιότητας, επιδόσεων και της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών.

Καλωσορίζουμε την εταιρεία Toyo Tires στην οικογένεια του Απόλλωνα και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να επιφέρει μόνο επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ

Comments
To Top