Η ομάδα μας χρειάστηκε να περιμένει αρκετά για να μάθει τον αντίπαλο της, που είναι η Ζάρια. Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι που οδηγήθηκε στην παράταση και ακολούθως στα πέναλτι, η Ζάρια πήρε την πρόκριση επί της Σεράγεβο με 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι. Στην κανονική του διάρκεια, η Σεράγεβο επικράτησε με 2-1, σκορ με το οποίο είχε νικήσει η Ζάρια στο πρώτο παιχνίδι.

Στο 13΄ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Χεμπίμποβιτς και στο 35΄ ο Κάντουσιτς έκανε το 2-0 από το σημείο του πέναλτι. Η Ζάρια μείωσε σε 2-1 με τον Ζαγκινάιλοφ στο 60΄ και έμεινε… ζωντανή. Ο αγώνας οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση όπου δεν άλλαξε κάτι και ακολούθςω στα πέναλτι, εκεί όπου έγινε πραγματικό… θρίλερ! Οι δύο ομάδες ήταν στο 5-5 όταν ο Κουσμάνοβιτς απέκρουσε το πέναλτι του Πασένκο και ο Φόκσα ευστόχησε, έκανε το τελικό 5-6 για να δώσει την πρόκριση στην Ζάρια.

Οι ενδεκάδες:

Σεράγεβο: Πάβλοβιτς, Νοβάκοβιτς, Τσίρνκιτς, Σάριτς, Ραχμάνοβιτς (73′ Άντουσιτς), Κουσμάνοβιτς, Χεμπίμποβιτς (87′ Ίβετιτς), Ράντοβατς, Μιχόγεβιτς, Μπέκιτς, Κάντουσιτς (58′ Xότζιτς)

Ζάρια: Πασένκο, Γκολοβατένκο, Νοβίκοφ, Ζαγκινάιλοφ, Ράτσα, Οβσεαννίκοφ (73′ Σλίνκιν), Τίγκιρλας (46′ Σουβόροφ), Μιχάλιοβ, Γέρμακ, Φόκσα, Γκόμες (91′ Τριφόνοφ)