ΑΝΤΡΕΣ

Ολοκλήρωσε με φιλική ήττα!(Φώτος)

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό επί Αυστριακού εδάφους όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα μας δέχθηκε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και παρόλο που σκόραρε στην επανάληψη, η Ραπίντ Βιέννης πήρε τη νίκη με 2-1.

Με δυνατές μονομαχίες ξεκίνησε το φιλικό της ομάδας μας κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης με τους Αυστριακούς να έχουν την κυκλοφορία στα αρχικά στάδια και μέχρι το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο και ακολούθως η ομάδα μας να  ισορροπεί  το παιχνίδι. Στα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά η ομάδα μας είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες πρώτα με τον Μαγκλίτσα από πλάγια να σουτάρει και ο αντίπαλος τερματοφύλακας να αποκρούει ασταθώς, ενώ ο Πίττας μετά από μια ωραία ομαδική ενέργεια πλάσαρε ωραία από το ύψος της του ημικυκλίου για να σταματήσει η μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Κάποια σουτ και από τις δύο ομάδες είχαμε μέχρι και το 42΄ όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι εις βάρος μας θεωρώντας ότι ο Βάλε ανέτρεψε τον αντίπαλο στην περιοχή με τους Αυστριακούς να κάνουν το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο Β΄ ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε με μια αλλαγή με τον νεοαποκτηθέντα Σίλβα να παίρνει τη θέση του Ζελάγια. Μετά από παρέλευση δεκαπέντε λεπτών στην επανάληψη ο αντίπαλος κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο γκολ μετά από ξαφνική αντεπίθεση. Μετά και το δεύτερο γκολ από τον αντίπαλο το παιχνίδι έγινε ανούσιο με τα συμπεράσματα να είναι μόνο για τους προπονητές. Στο 75΄αποχώρησε ο Σίλβα Πέρεζ που μπήκε ως αλλαγή, με τον Καρώ να παίρνει τη θέση του. Έτσι είχαμε και εσωτερική αλλαγή αφού ο Πέδρο πήγε στο δεξί άκρο της επίθεσης για να καλύψει τα μετόπισθεν στη δεξιά πλευρά ο Καρώ. Στο 85΄ο Μαγκλίτσα έκανε το 2-1 μετά από ωραίο πλασέ αφού μπήκε μόνος στην περιοχή και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Σωφρόνης Αυγουστή έκανε αρκετές αλλαγές. Το 2-1 λοιπόν ήταν το τελικό αποτέλεσμα

Η ενδεκάδα της ομάδας μας:Βάλε, Σακέτι, Ζάντερ, Ρομπέρζ, Γιούστε(Λ.Κυριάκου), Μάγκλιτσα, Ζοάο Πέδρο, Ζελάγια(Σίλβα)(Καρώ), Ντα Σίλβα(Ψύχας), Χάμπος(Ρέινολντς) και Πίττας(Χατζηβασίλης).

 

Comments
To Top