ΑΝΤΡΕΣ

Προσφορά για τα Εισιτήρια Διαρκείας, μόνο μέχρι 17/6

H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, μία μεγάλη προσφορά που θα διαρκέσει μόνο για 10 μέρες και για όσους εξασφαλίσουν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018, μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας ONLINE TICKETS.

Η μοναδική αυτή προσφορά η οποία περιλαμβάνει ειδική έκπτωση στο εισιτήριο διαρκείας, δωρεάν τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας και μεγάλα δώρα μέσα από κληρώσεις, θα είναι στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας, online από σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου και θα ισχύει μόνο μέχρι το Σάββατο 17 Ιουνίου. Στη συνέχεια η προσφορά λήγει και θα ισχύουν οι κανονικές τιμές.

Συγκεκριμένα, με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας με πληρωμή online μέσω JCC και μόνο μέχρι τις 17/6 επωφελείστε με:

– Μειωμένες τιμές τόσο για υφιστάμενους όσο και για καινούριους κατόχους.

– Δωρεάν το εισιτήριο του εντός έδρας αγώνα του 2ου γύρου του UEFA EUROPA LEAGUE.

– Οι πρώτοι 200 κάτοχοι διαρκείας θα εισέλθουν αυτόματα σε κλήρωση για 2 δωρεάν εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα του 2ου γύρου του UEFA EUROPA LEAGUE με πληρωμένο το αεροπορικό εισιτήριο και το εισιτήριο του αγώνα.

– 3 τυχεροί θα κερδίσουν μετά απο κλήρωση, από μία αυθεντική επίσημη φανέλα της ομάδας.

– Δωρεάν αποστολή του εισιτηρίου διαρκείας με Kronos Express.

* Σημειώνεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων αγώνα για την περίοδο 2017-18 θα είναι 15 ευρώ το κανονικό για την Α’ Φάση και 17 ευρώ για τη Β΄ Φάση (σύνολο 18 αγώνες / 280 ευρώ ) και 10 ευρώ το μαθητικό (Α’ και Β’ Φάση, σύνολο 18 αγώνες / 180 ευρώ )


* Η κάρτα Teens ισχύει μόνο για μαθητές μέχρι 18 ετών, στρατιώτες και φοιτητές με όριο ηλικίας μέχρι τα 25 (γεννημένοι μέχρι 01/01/1993), με την προσκόμιση όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών

Οδηγίες για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας μέσα από την υπηρεσία ONLINE SEASON TICKETS:

1. Η αγορά εισιτηρίων διαρκείας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από την υπηρεσία ONLINE SEASON TICKETS. Η αγορά είναι διαθέσιμη και μέσω tablets και smartphones

2. Tο κάθε εισιτήριο διαρκείας αντιστοιχεί σε ένα χρήστη. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να προβεί σε αγορά δεύτερου εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να δημιουργήσει νέο λογαριασμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία του νέου κατόχου.

3. Για να ενεργοποιηθεί η έκπτωση των υφιστάμενων κατόχων διαρκείας (2016-2017) είναι απαραίτητη η εισαγωγή του barcode του εισιτηρίου διαρκείας το οποίο αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας, στο κατάλληλο πεδίο.

4. Το εισιτήριο διαρκείας θα αποσταλεί μέσω του Kronos Express. Είναι σημαντική η συμπλήρωση των σωστών στοιχείων του κάθε κατόχου διαρκείας για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Επίσημος Χορηγός Εισιτηρίων Διαρκείας: Property Gallery

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ

 

 

Comments
To Top