ΑΝΤΡΕΣ

«Ο προγραμματισμός και η προτεραιότητα…»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τη θέση του Απόλλωνα για τον επαναδιορισμό του Χανς Ρέικβαρτ…

«Η προσοχή μας είναι στραμμένη είναι σε άλλα πιο σημαντικά ζητήματα. Θα δούμε στην πορεία. Λόγω της απουσίας του προέδρου δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε σε θέματα που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο ο πρόεδρος».

Για τον προγραμματισμό…

«Υπάρχουν αρκετές διεργασίες και γίνονται συνεχώς αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών. Έχουμε ακόμα αρκετές μέρες για να συμπληρώσουμε τις θέσεις που θέλουμε ενόψει της νέας περιόδου. Προτεραιότητα είναι η απόκτηση ακραίου επιθετικού και ενός περιφερειακού. Θα δούμε στη συνέχεια για αριστερό ακραίο αμυντικό».

Για τον Σκέμπρι…

«Δεν θα εισέλθω σε αυτή τη διαδικασία. Θα γραφτούν πολλά ονόματα αφού είναι τέτοια η περίοδος, όμως ως επίσημος Απόλλωνας δεν μπορούμε να εισέλθουμε σε αυτή τη διαδικασία».

Αν πάρθηκε κάποια απόφαση για ποδοσφαιριστές (Γουίλερ, Στογιάνοβιτς) που ήταν δανεικοί πέρσι σε άλλες ομάδες…

«Δεν θα ξεκαθαρίσει νωρίς αυτό το θέμα. Θα περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός για να ξεκαθαρίσει».

Αν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα στο κομμάτι των ανανεώσεων…

«Ανανέωσε ο Ρομπέρζ, ενώ συνεχίζουν οι Βασιλείου και Βινίσιους και έτσι δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα».

Για τον Ρομπέρζ που υπέγραψε μέχρι το 2020…

«Είναι πρωτοκλασάτος αμυντικός και ο κορυφαίος στην Κύπρο από τη μέρα που εγκλιματίστηκε και μετά».

Για τις αλλαγές στην ιατρική ομάδα…

«Έχουν ακουστεί και έχουν λεχθεί αρκετά για το ιατρικό επιτελείο που αποχώρησε λόγω φόρτου εργασίας. Δεν εκδιώχθηκαν και δεν λύθηκε η συνεργασία με τον κ. Χριστοδούλου και τον κ. Ρούσο. Οι ίδιοι, λόγω φόρτου εργασίας είπαν ότι θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσουν. Είναι πολύ άδικο προς αυτούς να τους φορτώσουμε τους πολλούς τραυματισμούς. Ήταν τραυματισμοί που οι πλείστοι ήταν προϊόν ατυχίας. Είναι κρίμα να στιγματίζονται επιστήμονες προσπαθώντας να τους χρησιμοποιήσουμε ως εξιλαστήρια θύματα».

Comments
To Top