ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Από πλευράς συμμετοχών!

Ο ποδοσφαιριστής μας με τις περισσότερες συμμετοχές στην φετινή περίοδο στο θεσμό του πρωταθλήματος ήταν ο Άλεξ Ντα Σίλβα με 35 συμμετοχές και δεύτερος ο Πάολο Βινίσιους με 33 συμμετοχές.

Τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής είχε ο Μπρούνο Βάλε και ο Πάολο Βινίσιους με 2970 λεπτά συμμετοχής και ακολούθως ο Άλεξ Ντα Σίλβα με 2910’ και ο Εστεμπάν Σατσέτι με 2500’ λεπτά συμμετοχής ενώ ο ποδοσφαιριστής με τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής ήταν ο Ολύμπιος Αντωνιάδης με μόλις 5’ λεπτά συμμετοχής.

Πρώτος Κύπριος ποδοσφαιριστής μας σε συμμετοχές ήταν ο Χάμπος Κυριάκου με 24 συμμετοχές και 1753’ λεπτά συμμετοχής ενώ δεύτερος ο Γιώργος Βασιλείου με 21 συμμετοχές και 1488’ λεπτά συμμετοχής.

Ο ποδοσφαιριστής μας που έχει μπει στα περισσότερα παιγνίδια ως αλλαγή είναι ο Αρκάδιους Πίεχ, σε 14 παιγνίδια ενώ ο ποδοσφαιριστής μας που έχει βγει αλλαγή στα περισσότερα παιγνίδια είναι ο Παπουλής σε 17 παιγνίδια.

Οι πιο «άτακτοι» ποδοσφαιριστές μας είναι οι Σατσέτι (11), Μαγκλίτσα (10) και Ρομπέρζ (8) αφού δέχτηκαν τις περισσότερες κίτρινες κάρτες.

Comments
To Top