ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Η σεζόν 2016-17 από στατιστικής πλευράς!

Μετά την συμπλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που αξίζουν αναφοράς.

Η ομάδα μας έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της 15 φορές (42%),8 εντός (22%) και 7 εκτός (20%) ενώ έχει μείνει άσφαιρη 4 φορές (11%), 2 εντός (5.5%), και 2 εκτός (5.5%). Ποσοστό 34% των γκολ που έχει πετύχει η ομάδα μας έχουν επιτευχθεί από μη επιθετικούς ποδοσφαιριστές, (αμυντικούς ή κεντρώους), ενώ 7% έχουν επιτευχθεί από ποδοσφαιριστές που είχαν περάσει ως αλλαγή στο παιγνίδι.

Η ομάδα μας κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο της για 22 συνεχόμενες αγωνιστικές ενώ το καλύτερο σερί σκοραρίσματος που είχε η ομάδα μας ήταν 21 παιγνίδια που «έσπασε» όμως στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όταν εξήλθαμε ισόπαλοι 0-0 με την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Ο ποδοσφαιριστής μας με το καλύτερο σερί σκοραρίσματος ήταν ο Φώτης Παπουλής ο οποίος σκόραρε σε 4 συνεχόμενους αγώνες ενώ το καλύτερο σερί ανέπαφης εστίας για την ομάδα μας ήταν τα τρία παιγνίδια.

Στις 25 φορές που η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα στο σκορ κέρδισε στις 19 δηλ. περίπου ποσοστό 76% ενώ έχασε μόνο μια φορά, ποσοστό 4% ενώ 5 φορές υποχρεώθηκε σε ισοπαλία. Στις 9 φορές που η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στις 2 φορές ανέτρεψε το αποτέλεσμα, κερδίζοντας, στις τέσσερεις φορές δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, ποσοστό 44%, ενώ στις τρεις κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας!

Comments
To Top