ΑΝΤΡΕΣ

«Θα πάμε για να πάρουμε το τρίποντο»

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ ΦΜ Κύπρου 95.0 έκανε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Αρχικά αναφέρθηκε στην χθεσινή εκδήλωσε ενώ μίλησε και για το γήπεδο αλλά και για το παιχνίδι με την Ανόρθωση, τον κόσμο και τους τραυματίες.

«Σαφέστατα ήταν μία όμορφη βραδιά μακριά την ένταση και την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ήταν μία ευκαιρία να τα πούμε με τους χορηγούς και με τους δημοσιογράφους, που έχουμε καθημερινή επαφή. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι καλό να γίνονται και είναι ένα μικρό δείγμα εκτίμησης προς αυτούς που μας στηρίζουν», ανέφερε αρχικά και συνεχίζοντας μίλησε για το γήπεδο:

«Από ΄κει και πέρα, ήταν και η τοποθέτηση του προέδρου, Νίκου Κίρζη, αλλά και η παρουσία του αρχιτέκτονα του γηπέδου, κ. Κονταρίδη, που δείχνει την αποφασιστικότητα για το γήπεδο. Για τον Απόλλωνα είναι ένας μεγάλος στόχος και όνειρο το γήπεδο, που θα ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο της ομάδας».

Για το πότε θα τελειώσει το έργο. Αν προλαβαίνει μέσα στο 2018: «Αντιλαμβάνεστε, δεν μπορώ εγώ να δεσμεύσω ως εκπρόσωπος του Απόλλωνα, την πολιτεία και όλους αυτούς που ασχολούνται με το θέμα του γηπέδου. Τώρα, με αυτά που μας λένε αυτοί που ασχολούνται με το γήπεδο, είναι θέμα χρόνου. Έχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια που υπήρχαν και όλοι ευελπιστούν ότι οι ομάδες της Λεμεσού ότι μέχρι το 2018 θα μπορούν να αγωνιστούν μέσα».

Για την αποφασιστικότητα του προέδρου της Δημοκρατίας: «Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει επιδείξει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι αυτός που βάζει την πίεση σε όλους για να προχωρήσει το έργο. Ο κ. Αναστασιάδης έδειξε και στην πράξη την επιθυμία του να γίνει γήπεδο στην Λεμεσό».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Δεν μας αποπροσανατολίζει η φετινή προσαρμοστική της πορεία. Εμείς προσεγγίζουμε τον αγώνα όπως τους προσεγγίζουμε όλους. Με σεβασμό προς τον αντίπαλο. Όμως, είμαστε Απόλλωνας και θα πρέπει να πάμε εκεί για να πάρουμε το τρίποντο. Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και οποιαδήποτε απώλεια θα μας βγάλει εκτός στόχου. Πάμε με καλή ψυχολογία, με αυτοπεποίθηση για να πάρουμε τη νίκη»

Για τις απουσίες: «Είναι εκτός οι τρεις τιμωρημένοι. Σακέτι, Ρομπέρζ και Σεμέδο. Είναι εκτός ο Αγγελή που είναι τραυματίας. Ο Ντουντού, που ως γνωστό έχει διαγραφεί από το ρόστερ. Και ο Μακρίδης».

Για την επιστροφή του Αγγελή και του Μακρίδη: «Και οι δύο έχουν περάσει από χειρουργική επέμβαση και δουλεύουν πολύ σκληρά. Βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουν και οι δύο τους».

Για τον κόσμο: «Είναι σίγουρο ότι θα μας συνοδέψουν 923 οπαδοί μας στην Λάρνακα. Θα εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια».

Comments
To Top