ΑΝΤΡΕΣ

«Νίκη πάση θυσία»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον SUPER ΣΠΟΡ FM 104.0 ο αντιπρόεδρος της ομάδας Φάνος Κιννής.

Για το θέμα Ζελάγια
«Είναι ένα θέμα το οποίο δεν μας απασχολεί. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι σε δύο μέρες και εκεί επικεντρωνόμαστε για να πάμε στη Λάρνακα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το θέμα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα…
«Έχουμε ενώπιον μας τις προτάσεις, τις αξιολογούμε και σύντομα θα αποφασίσουμε. Οι πορείες των τελευταίων χρόνων μας δίνουν την ευκαιρία να πουλούμε το δικό μας προϊόν όσο καλύτερα γίνεται».

Τώρα παίζετε με την Ανόρθωση, πως προσεγγίζετε αυτό το παιχνίδι;
«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Οποιαδήποτε απώλεια ίσως να είναι καταδικαστική στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν δεν τα καταφέρουμε θα πάει χαμένη και η νίκη επί της Ομόνοιας. Έχουμε 22 παιχνίδια να χάσουμε και ακόμα είμαστε πίσω. Βλέπουμε ένα προς ένα τα παιχνίδια, δεν βλέπουμε μακριά και στο τέλος θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες».

**«Δείξαμε ότι έχουμε το μέταλλο, αντέχουμε την πίεση και πλέον ο Απόλλωνας έχει μπει σε άλλα κανάλια, μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Για το αγωνιστικό…
«Σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες έχουν λιγοστέψει οι απουσίες, επέστρεψαν πολλοί τραυματίες και οι μόνοι που θα λείψουν πέραν από τον Αγγελή θα είναι οι τιμωρημένοι».

Comments
To Top