ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Ο λόγος που έγινε στόχος! (video)

Όταν ένας κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λίγκ και αντιμετώπισε επιθετικούς της κλάσης ενός Μπερμπάτοφ, ενός Ζιρού, ενός Λουκάκου ενός Φαν Πέρσι και Ρούνει τότε δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και η αξία του θεωρείται αδιαμφισβήτητη.

Όχι ιδιαιτέρα γρήγορος αλλά δυνατός στον αέρα, με καίρια τάκλιν, και αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση ο Ρομπέρζ είναι ένας άκρως εγκεφαλικός ποδοσφαιριστής που διαβάζει το παιγνίδι με μοναδικό τρόπο.

Ποδοσφαιριστής με τρομερή αυταπάρνηση και φανταστικός τακτικά εκείνο που σε ξετρελαίνει όταν τον βλέπεις, είναι το πόσο αρχοντικά βγαίνει πρώτος στην μπάλα και καθαρίζει τις φάσεις καταφέρνοντας να βρίσκεται πάντοτε ένα κλικ πιο μπροστά στη φάση από τους αντιπάλους.

Ποτέ του δεν θα τον δεις να διώχνει τη μπάλα στα τυφλά αλλά μονίμως χαμηλά με υπομονή και αξιοθαύμαστη ηρεμία σε κάποιον συμπαίκτη του αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι παρά το γεγονός ότι πέφτει με δύναμη στους αντιπάλους του, το κάνει σχεδόν πάντοτε με έναν απίστευτα ιδιοφυή και καθαρό τρόπο.

Αυτά τα σπάνια χαρακτηριστικά του θα πρέπει προφανώς να έχουν παρατηρήσει και κάποιοι άλλοι και έχουν επιστρατεύσει άλλες παρωχημένες τακτικές για να τον θέσουν έκτος δράσης στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και ο νοών νοείτο!

 

Comments
To Top