ΑΝΤΡΕΣ

«Θα παλέψουμε με μια κατάμεστη Δυτική»

booιαβάστε όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου για όσα έγιναν στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια, αλλά και για όσα αναμένονται…

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Μαύρη νύχτα για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν είναι θέμα της Ομόνοιας, είναι θέμα κοινωνικό. Δεν μπορεί να στιγματιστεί ολόκληρο σωματείο με χιλιάδες κόσμο από τις ενέργειες μερικών οπαδών. Αυτά είναι θέματα της Ομόνοιας όμως. Δείξαμε έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση. Ακόμα και όταν μείναμε με δέκα, δείξαμε ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε. Βλέπουμε ΑΠΟΕΛ πλέον».

Για την αντίδραση μετά την κόκκινη: «Δεν είχαμε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Ξέραμε πως θα σκόραρε η Ομόνοια αν το κάναμε. Ο προπονητής είπε να έχουν υπομονή και να βγούμε σωστά μπροστά όπως είδαμε με Άλεξ, Σαρντινέρο ή Μάγκλιτσα. Το κάναμε με τον Πέδρο. Μπράβο στην ομάδα που το δείχνει κι αυτό. Περάσαμε από συμπληγάδες φέτος, δεν ξεγράφονται όσα έγιναν, αλλά  η ομάδα βελτιώθηκε».

Για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ: «Αν κερδίσουμε επιστρέφουμε. Δεν μπορείς όμως να σκέφτεσαι έτσι. Θα δουλέψουμε με ηρεμία και με μια κατάμεστη Δυτική θα παλέψουμε».

Για τον Γκόμεζ: «Θεωρώ πως είναι δύσκολο να παίξει τη Δευτέρα αφού είναι λίγες μέρες. Όμως δεν είμαστε γιατροί, να περιμένουμε την έκθεση των γιατρών».

Για την επιστροφή του Γκίε: «Είναι ξεχωριστό κεφάλαιο για μας. Έχει δεθεί με την ομάδα. Ακόμα και σήμερα ο ίδιος ζήτησε να είναι στην αποστολή.  Είδατε και την αποθέωση που γνώρισε. Ένας καλός Γκίε στη μέρα του είναι ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος και μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο».

Comments
To Top