ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συνέβηκε κι αυτό στο Δασάκι!(video)

Πρωτοφανές και απίστευτο για τα κυπριακά ποδοσφαιρικά δρώμενα όμως συνέβηκε κι αυτό σε αγώνα της ομάδας μας!

Περίοδος 2000/01 και στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ο Απόλλωνας εκστρατεύει στο Δασάκι της Άχνας για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό.

Το πρώτο ημίχρονο τελειώνει με 1-0 υπέρ του Εθνικού και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ομίχλη απλώνεται και καλύπτει τα πάντα και έτσι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Λούης Λοίζου παρά το γεγονός ότι διακόπτει για μερικά λεπτά τον αγώνα τελικά δεν έχει άλλη επιλογή από το να διακόψει οριστικά τον αγώνα, αφού οι παίκτες λόγω ομίχλης χανόντουσαν μέσα στο γήπεδο η οποία δεν έλεγε να διαλυθεί.

Απολαύστε το πιο κάτω ξεκαρδιστικό βιντεογράφημα του ομιχλώδες αυτού αγώνα που έχει μείνει στην ιστορία αφού παρόμοιο περιστατικό στα κυπριακά ποδοσφαιρικά δρώμενα δεν έχει ξανασυμβεί!

Οι πιο ψαγμένοι ποδοσφαιρικά θα έφεραν στο μυαλό τους εικόνες του 1937 όταν η Τσέλσι είχε υποδεχθεί την πρωτοπόρο Τσάρλτον με την ομίχλη να σκεπάζει τα πάντα στο Στάμφορντ Μπριτζ και το θρυλικό τερματοφύλακα της Τσάρλτον, Σαμ Μπάρτραμ να μας χαρίζει μια μοναδικά αστεία ιστορία αφού είχε παραμείνει μόνος στο γήπεδο αδημονώντας για μία επέμβαση και ενώ ήδη το ματς είχε διακοπεί και είχαν αποχωρήσει όλοι οι ποδοσφαιριστές από το γήπεδο λόγω ομίχλης 15 λεπτά προηγουμένως!

 

 

 

Comments
To Top