ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Όποτε συναντά τον παλιό του συμπαίκτη τον «καρφώνει»!(video)

Την Κυριακή (12/2) κόντρα στον Εθνικό Άχνας ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μιγκέλ Μπεντόγια θα συναντήσει ένα παλιό γνώριμο με τον οποίο υπήρξαν και συμπαίκτες αλλά και αντίπαλοι στο Βουλγαρικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Βούλγαρο κεντρικό αμυντικό του Εθνικού Άχνας Χρίστοφ Στόιτσεφ με τον υπήρξαν συμπαίκτες την περίοδο 2014/15 στη Λέφσκι Σόφιας. Την περίοδο αυτή μάλιστα έφτασαν μια ανάσα από την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στην Τσερνομόρε αλλά στάθηκαν άτυχοι αφού ενώ προηγούνταν με 1-0 δέχτηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις ενώ 1 λεπτό πριν την διαδικασία των πέναλτι δέχτηκαν και δεύτερο γκολ και το Κύπελλο έκανε φτερά!

Την επόμενη περίοδο 2015/16 ο Στόιτσεφ μεταγράφηκε στην κυπελλούχο Τσερνομόρε και οι δυο τους από συμπαίκτες βρέθηκαν αντίπαλοι σε δύο αναμετρήσεις στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Και στις δύο βγήκε νικητής ο Μπεντόγια με 2-0 και 5-1 καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει και στους 2 αγώνες καρφώνοντας τον πρώην συμπαίκτη του!

Το έργο όμως είχε και συνέχεια στο Κυπριακό πρωτάθλημα αφού στην τρίτη φορά που βρέθηκαν αντίπαλοι Μπεντόγια και Στόιτσεφ νικητής βγήκε και πάλι ο Ισπανός σκοράροντας ξανά στον αγώνα του Τσιρείου γκολ το οποίο είναι και το μοναδικό του στη φετινή χρονιά!

Τρεις φορές λοιπόν βρέθηκε ο Στόιτσεφ αντίπαλος του Μπεντόγια και τον κάρφωσε και τις τρεις! Ας ευχηθούμε αυτή η νικηφόρα παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Μπεντόγια να συνεχιστεί και στο Δασάκι κι αν η νική έρθει μέσω σκοραρίσματος του Ισπανού ακόμη καλύτερα!

Comments
To Top