ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Πολύ καλή εμφάνιση και άνετη νίκη για την ομάδα μας με αντίπαλο τη Δόξα. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Είχε 2 δύσκολες επεμβάσεις που απέτρεψαν την ισοφάριση. Σε καλή βραδιά αφού καθάρισε τις πλείστες στατικές εύκολα.

Ζοάο Πέδρο: Ασίστ,αρκετές κούρσες και πλαγιοκοπήσεις.Έκανε κτήμα του την δεξιά πλευρά.Αψεγάδιαστος και αμυντικά αφού δεν κινδυνέψαμε καθόλου από την πλευρά του.

Γιώργος Βασιλείου: Είχε κάποια προβλήματα με τον αντίπαλο του αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.Αρκετά ανεβάσματα και σωστές μπαλιές.Για τον χρόνο απουσίας του καλά τα πήγε σαν βασικός αλλά είναι φανερό πως χρειάζεται παιχνίδια.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Αγωνίστηκε σαν κεντρικός αμυντικός και δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα.Βοήθησε πολύ οργανωτικά και από δική του έξυπνη ενέργεια ξεκίνησε το γκολ!

Πάολο Βινίσιους: Αρχοντικός για ακόμη ένα παιχνίδι στην άμυνα.Έπαιζε με “μυαλό” και καθάριζε όλες τις φάσεις.Βοηθούσε πολύ και στο ανέβασμα της ομάδας από την άμυνα.Ο πολυτιμότερος στο δικό μου μυαλό με μικρή διαφορά από τον Χάμπο.

Εστεμπάν Σακέτι: Το γνωστό παιχνίδι του Αργεντίνου που πίεζε συνεχώς στην μπάλα κάνοντας αδύνατη την κυκλοφορία από τον αντίπαλο.Εκτός αυτού στα τελευταία παιχνίδια βάζει και πινελιές στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Μίγκελ Μπεντόγια: Πολύ καλός ο Ισπανός που πέρασε αρκετό παιχνίδι από τα πόδια του.Δυσκολεύτηκε να βρει πάσες λόγω της πολυπρόσωπης άμυνας του αντιπάλου,όμως σε κάποιες φάσεις τα κατάφερε.

Άλεξ ντα Σίλβα: Και ο Βραζιλιάνος πήρε παιχνίδι πάνω του.Μοίρασε πολλές μπάλες και είχε αρκετές ατομικές ενέργειες.Πολύ καλό παιχνίδι.

Φώτης Παπουλής: Πολύ καλά κλεισμένος ο αρχηγός που όποτε έπαιρνε μπάλα έπεφταν πάνω του 2 και 3 ποδοσφαιριστές μαζί.Δυσκολεύτηκε να βρει χώρους, δεν δοκίμασε το πόδι του και περιορίστηκε σε πάσες την ώρα της επίθεσης του.

Αντριάν Σαρδινέρο: Γκολ και πάλι από τον Ισπανό που κρατά την “κάνη” του ζεστή!Αρκετά κινητικός σε όλη την διάρκεια,βρέθηκε και άλλες φορές σε θέση για να ντουμπλάρει τα γκολ του κάτι που δεν ήρθε.

Άντον Μάγκλιτσα: Δοκάρι,ασσίστ και ότι άλλο θες από τον Κροάτη που αν δεν τον έπαιζαν σκληρά θα είχε ακόμα πιο καλή παρουσία.

Αρκάδιους Πίεχ: Μπήκε στην θέση του Παπουλή και έψαξε με μανία το γκολ.Το πέτυχε αλλά πριν από αυτό θα μπορούσε να δώσει σε άλλες φάσεις πάσα σε συμπαίκτες του που ήταν σε πιο πλεονεκτική θέση.Γενικά είχε καλή παρουσία.

Μάριο Σέρτζιο: Aγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.Έδωσε την ασίστ όμως στο τρίτο γκολ.

Σέρτζιο Σεμέδο: Δεν μπορεί να κριθεί αλλά φαίνεται πως βρίσκει τα πατήματα του.

Προπονητής: O Σωφρόνης παρέταξε την ομάδα με ένα σύστημα 4-3-3 με τον Σακέτι σαν κόφτη και τους Μπεντόγια και Ντα Σίλβα να μοιράζονται την οργάνωση του παιχνιδιού.Αν και η ομάδα σκόραρε από στατική φάση θεωρώ πως το παιχνίδι ήταν σε όλη την διάρκεια στα μέτρα μας και το κερδίσαμε με σβηστές μηχανές.Το κλειδί του αγώνα ήταν η συνεχής πίεση ψηλά και η ανάκτηση της μπάλας όσο πιο γρήγορα γινόταν.Άλλο ένα καλό κοουτσάρισμα από τον Αυγουστή που έφτασε αισίως τις 8 συνεχόμενες νίκες!

Comments
To Top