ΑΝΤΡΕΣ

Θρύλε, βάλε κι άλλο γκολ, κι άλλο γκολ…!

Εκπληκτική εμφάνιση για την ομάδα μας που έκανε ότι ήθελε στον αγώνα και μετάτρεψε ένα κρίσιμο αγώνα σε παράσταση για ένα, και αυτός ήταν η ομάδα μας!

Με επιθετικούς προσανατολισμούς μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα από το πρώτο λεπτό και πήρε την κατοχή της μπάλας. Από κει και πέρα προσπαθούσε με υπομονή και επιμονή γυρίζοντας την μπάλα σε όλο το γήπεδο να βρει την ευκαιρία για να φτάσει στο γκολ. Ο Μαγκλίτσα δεν τα κατάφερε να βρει στόχο σε δύο περιπτώσεις όταν μετά από κόρνερ στο 28΄βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 34΄αφού μπήκε στην περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Η πίεση που εξασκούσε η ομάδα μας στον αντίπαλο ήταν κάτι περισσότερο από ασφυκτική και στο 44΄μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Χάμπου και σέντρα στην περιοχή ο Μαγκλίτσα έδωσε με το κεφάλι ασσίστ στον Βινίσιους που πλάσαρε τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο αντίπαλός λίγο έλειψε να μας ισοφαρίσει αλλά ο Βάλε στην αρχή και το οριζόντιο δοκάρι στο τέλος αποσόβησαν την ισοφάριση.

Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε η ομάδα μας το Β΄ημίχρονο, πιέζοντας και πάλι τον αντίπαλο για να χάσει στο 54΄την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Παπουλής δεν κατάφερε να σκοράρει αφού απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 61’μετά από ωραία σέντρα του Πέδρο από δεξιά, ο Σαρδινέρο με καταπληκτικό γυριστό σουτ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια η ομάδα μας προσπάθησε και για άλλα τέρματα χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πλασέ του Πίεχ που πέρασε έξω. Μεγάλη ευκαιρία με τον Πίεχ και πάλι στο 81΄όταν μόνος πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ωραίος και πάλι συνδυασμός για την ομάδα μας με το σουτ του Ντα Σίλβα στο 85΄να περνά λίγο έξω, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πίεχ δεν ενήργησε και πάλι σωστά. Τελικά το τρίτο γκολ ήρθε στο 88΄όταν ο Σέρτζιο βρήκε τον Πίεχ που με κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο 90΄ο διαιτητής του αγώνα, ο Νικολαίδης έκανε τα “δικά” καθώς άφησε τη φάση που επόπτης σήκωσε οφσάιτ να προχωρήσει και ο αντίπαλος να πετύχει γκολ. Μόνος αυτός μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο!

Comments
To Top