ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Φοβερή και τρομερή η ομάδα μας διέλυσε τον Ερμή και συνεχίζει!Πάμε να δούμε το πώς ανταπορκίθηκε ο κάθε ποδοσφαριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Δεν κινδύνεψε καθόλου ο Πορτογάλος στο σημερινό παιχνίδι αφού καταγράφηκε μόλις ένα σουτ προς την εστία του.Ακόμα και στα 8 κόρνερ του αντιπάλου,στα πλείστα καθάρισαν οι αμυντικοί.Στα συν του το ότι “έτρεχε” το παιχνίδι γρήγορα όταν είχε την μπάλα.

Ζοάο Πέδρο: Στο σουτ του κερδίσαμε το πέναλτι,σκόραρε και έδωσε την ασίστ στο τρίτο γκολ.Ανεβοκατέβαινε σαν ανσανσερ την δεξιά πλευρά και ήταν συνεχώς πηγή κινδύνου για τον αντίπαλο.Προς το τέλος αγωνίστηκε και σαν μέσος.Η προσωπική μου επιλογή για τον τίτλο του πολυτιμότερου.

Τιάγκο Γκόμες: Σταθεροποίησε ο Πορτογάλος την απόδοση του και έδεσε με το σύνολο.Ανεβαίνει συνεχώς στην γραμμή και βοηθά και επιθετικά.Αμυντικά όσες φορές χρειάστηκε αντέδρασε σωστά.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Αρχοντικός για ακόμη ένα ενενηντάλεπτο.Έκλεισε καλά τους φορ του αντιπάλου.Το ίδιο έγινε και με τους χώρους.Ως συνήθως βοηθούσε και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Πάολο Βινίσιους: Αλάνθαστος και σε αυτό τον αγώνα.”Κατάπιε το αντίπαλο σέντερ φορ και δεν του έδωσε την ευκαιρία να ανασάνει.Βοήθησε και αυτός στην οργάνωση του παιχνιδιού από την άμυνα.

Εστεπάν Σακέτι: Τι είχες Γιάννη τί είχα πάντα..μια από τα ίδια από τον Αργεντινό που πραγματικά αυτό που κάνει είναι απίστευτο Και σε αυτό το παιχνίδι βρισκόταν παντού καταπίνοντας χιλιόμετρα,μπάλες και αντιπάλους.

Χάμπος Κυριάκου: Κάθε παιχνίδι πιο βελτιωμένος,κάθε παιχνίδι και μια νέα κίνηση.Μοίρασμα παιχνιδιού άψογο με βοήθειες προς τον Ντα Σίλβα,και μαρκαρίσματα μέχρι τελικής με βοήθειες προς τον Σακέτι.Σταθερά στους διακριθέντες.

Άλεξ ντα Σίλβα: Ψηλές πτήσεις και από τον Βραζιλιάνο που σκόραρε και μοίρασε άψογα το παιχνίδι, προσφέροντας και στιγμές μαγείας.Πολύ καλή εμφάνιση.

Αντριάν Σαρδινέρο: Ο Ισπανός πλαγιοκόπησε πάρα πολύ την άμυνα του αντιπάλου δημιουργώντας φάσεις για γκολ.Βοήθησε και στα μαρκαρίσματα.

Φώτης Παπουλής: Ο εορτάζων της παρέας εδωσε πολλές μάχες και στις πλείστες ήταν κερδισμένος.Μοίρασε ασίστ που δεν έγιναν γκολ.Όταν καθάρισε το παιχνίδι έψαξε πιο πολύ το γκολ για τα γενεθλιά του.

Άντον Μαγκλίτσα: Σκόραρε και έχασε και άλλες ευκαιρίες για γκολ με τις δύο από αυτές να ήταν άχαστες.Εκτός όμως από τις ευκαιρίες πάλεψε ανάμεσα στους πύργους του αντιπάλου και τις πλείστες φορές βγήκε νικητής.

Πίεχ: Μπήκε ορεξάτος αν και το παιχνίδι είχε θεωρητικά τελειώσει.Έχασε μια δυο φάσεις και γενικά ήταν μέσα στην ανάπτυξη της ομάδας.

Σέρτζιο και Βασιλείου δεν έπαιξαν τόσο για να μπορούν να κριθούν.

Προπονητής: Ο Σωφρόνης παρέταξε την ομάδα με το 4-2-3-1 κερδίζοντας την κατοχή. Με την συνεχή αλλαγή των θέσεων όπως είπε και ο ίδιος δημιουργήσαμε ρήγματα στην άμυνα του αντιπάλου. Φτιάξαμε πολλές φάσεις και μπορούσαμε για άλλα τόσα γκολ τουλάχιστον. Κυνηγήσαμε όλες τις χαμένες μπαλιές και βάζαμε πίεση στην μπάλα όταν αυτή χανόταν με σκοπό να ανακτηθεί και να ξεκινήσουμε νέα επίθεση. Στις αρχές του β’ ημιχρόνου η σεμνή τελετή έλαβε τέλος και έγινε πολύ σωστά διαχείριση του αποτελέσματος.

Comments
To Top