ΑΝΤΡΕΣ

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, κάθε βδομάδα ακολουθεί ένας νέος τελικός»

Ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ Κύπρου 95.0 είπε ότι θα δει η διοίκηση θέμα απόκτησης αμυντικού ενώ τόνισε ότι έχει χρόνια να παίξει ο Απόλλωνας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου:

Την καλή παρουσία της ομάδας: «Σίγουρα αν το δούμε πιο ήρεμα, είμαστε πολύ πίσω από τους πρωταρχικούς στόχους, στο -6 απ’ την κορυφή. Απ’ την άλλη η ομάδα παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο το τελευταίο δίμηνο. Πάνε χρόνια να αποδώσει ο Απόλλωνας τέτοιου είδος ποδόσφαιρο, ολοκληρωτικό. Αξιοποιήσαμε τα νεκρά μας διαστήματα, στα οποία χάναμε βαθμούς».

Τον Σοφρώνη Αυγουστή: «Ήταν σωστή η απόφαση του προέδρου να εμπιστευθεί τον Σοφρώνη. Είναι γεγονός πως ήμασταν διστακτικοί να το πούμε επίσημα στον κόσμο. Ήταν καιρός να δώσουμε την ευκαιρία σε ένα δικό μας παιδί».

Τη σοβαρότητα και το πόσο προσγειωμένοι είναι οι παίκτες: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, κάθε βδομάδα ακολουθεί ένας νέος τελικός. Για να διεκδικήσουμε τους στόχους, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».

Την πιθανότητα μεταγραφής: «Μετά την απώλεια Αγγελή, που είναι μεγάλη, αφού θυσιάστηκε για την ομάδα καθώς ρίσκαρε όταν υπήρχαν απουσίες και επιβάρυνε το πρόβλημα στον αστράγαλο. Θα το δει η διοίκηση για μεταγραφή».

Τον κόσμο: «Ο κόσμος του Απόλλωνα δεν είναι μόνο 4,5 χιλιάδες. Παιχνίδι με παιχνίδι περιμένουμε και περισσότερο κόσμο».

Comments
To Top