ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Όταν ο τεχνικός εμπνέει…

Ο Θρύλος ξεδιπλώνει αγώνα μ’ αγώνα χαρακτήρα νικητή. Έπειτα από μια μεστή, μυαλωμένη και παθιασμένη εμφάνιση κόντρα στην συμπολίτιδα, το ντέρμπι βάφτηκε πανηγυρικά «κυανόλευκο». Οι δύο διαδοχικές νίκες έναντι των ομάδων που προπορεύονται και γενικότερα οι πειστικές εμφανίσεις, έστειλαν ηχηρό μήνυμα, αφήνοντας συνάμα εκτεθειμένο όποιον έβγαλε αβίαστα συμπεράσματα για την ποιότητα του Απόλλωνα.

Αναφέρθηκε πολλάκις, πως πέραν από το ορθό στήσιμο και ορθολογιστικό τρόπο ανάπτυξης, δίχως να περιορίζεται δηλαδή στις βαθιές μπαλιές από τα μετόπισθεν, άλλαξε άρδην ο τομέας της ψυχολογίας. Στο αποδυτήριο, αλλά και στις κερκίδες. Όταν ο τεχνικός εμπνέει, το ποσοστό επιτυχίας ανεβαίνει κατά πολύ. Πλέον ο κόσμος χαίρεται να βλέπει την ομάδα, απολαμβάνοντας και ποδόσφαιρο που συνάδει με την επιθετική ιδιοσυγκρασία των ποδοσφαιριστών.

Ο Θρύλος ήταν καλύτερος από την ΑΕΛ στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου (7/01), έχοντας βέβαια νεκρά σημεία, υποπίπτοντας σε επιπολαιότητες που απέρρεαν από τη βαθμολογική σημασία του αγώνα. Ευτυχώς καμιά από αυτές δεν κόστισε, καθώς θα ήταν άδικο βάσει της συνολικής προσπάθειας.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στην Ομόνοια Λευκωσίας. Χωρίς μεγάλα λόγια, προσγειωμένα, μπορεί να επιστρέψει στο λιμάνι θριαμβευτής, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία του. Συνεχίζοντας να είναι Απόλλωνας.

Comments
To Top