ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Η ώρα της αγωνιστικής υπέρβασης!

Στον Απόλλωνα παρατηρείται μια σταδιακή αγωνιστική ανάταση, από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ο Σοφρώνης Αυγουστή. Κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας το βράδυ της Τρίτης (3/01/17), ο Θρύλος, συνεπής στις απαιτήσεις των χιλιάδων οπαδών του, κατόρθωσε με σχετική ευκολία να κερδίσει, φιλοδωρώντας μάλιστα την οικοδέσποινα με τρία τέρματα από το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο.

Ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος, αφού οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να δημιουργούν τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες, μέχρι τη λήξη του αγώνα.
Κι αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με την Πέδρο Εμάνουελ περίοδο. Δεν επικρατεί εφησυχασμός, δεν τελειώνουν όλα, και τίποτα δεν προκαθορίζεται όταν το σκορ ανοίγεται υπέρ. Επιπρόσθετα, ο τωρινός τεχνικός εμφύσησε στους ποδοσφαιριστές του, το πάθος, τη μαχητικότητα και τη θέληση για την νίκη, ζώντας κυριολεκτικά κάθε δεύτερο του αγώνα, όντας ο δωδέκατος παίχτης.

Το απόγευμα του Σαββάτου (7/01), ο Απόλλωνας καλείται να βρεθεί αντιμέτωπος όχι τόσο με την ΑΕΛ, αλλά με το διαχρονικό πρόβλημα που ταλανίζει: τη διαχείριση του γεγονότος ότι μ’ ενδεχόμενη νίκη, η τροχιά προς τον υπέρτατο στόχο θα είναι τελείως ξεκάθαρη. Δεν είναι λίγες οι φορές, ιδίως τα τελευταία χρόνια, που ο Θρύλος εκεί που ήταν έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, στραβοπατούσε. Ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Με το ψυχολογικό ανέβασμα λόγω των διαδοχικών θετικών αποτελεσμάτων, αλλά και με την τρέλα του μεγάλου Σοφρώνη Αυγουστή, άπαντες ευελπιστούν πως ο θεός του λιμανιού θα περάσει επιτέλους επιτυχώς το τεστ, στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι έτοιμος και φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα…

Comments
To Top