ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σπουδαία νίκη για την ομάδα μας στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ που επικράτησε με 2-0 έχοντας πολύ καλή απόδοση! Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του και https://apollon365.news πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Ανέπαφη εστία για τον τερματοφύλακα μας που δεν πιέστηκε ιδιαίτερα.Στις πολλές στατικές φάσεις που κέρδισε ο αντίπαλος όταν η μπάλα έφτανε στο πεδίο του καθάριζε εύκολα.

Ζοάο Πέδρο: Κάλυψε πολύ καλά την δεξιά πτέρυγα.Έκλεισε τον αντίπαλο εξτρέμ και ανέβηκε πολλές φορές στην επίθεση.

Τιάγκο Γκόμες: Αρκετά καλός ο Γκόμες που δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου από την πλευρά του.Μεστό παιχνίδι χωρίς λάθη.

Πάολο Βινίσιους: Κάθε αγωνιστική και καλύτερος.Σωστά μαρκαρίσματα.Πρώτος στο ψηλό παιχνίδι και οργάνωση του παιχνιδιού από την άμυνα.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Αρχοντική εμφάνιση από τον Γάλλο. Ηγετική θα έλεγα αφού, εκτός από την πολύ καλή παρουσία αγωνιστικά,έβγαλε και την προσωπικότητα του,στα «μη αγωνιστικά».Άνετος,ψύχραιμος ενέπνεε σιγουριά και κατάπιε τα αντίπαλα σέντερ φορ.

Εστεπάν Σακέτι: Κατάντησε γραφικό να λέμε πως πατάει σε κάθε άκρη του γηπέδου,πως πιέζει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.Μέσα σε όλα αυτά έδωσε και την ασσίστ στο πρώτο γκολ.Για μένα ο πολυτιμότερος αφού κερδίζει στο νήμα τον Πιέχ λόγω και της ασσίστ.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Άψογο παιχνίδι από τον Χάμπο που έκανε πολλή «αθόρυβη» δουλειά.Έχοντας τον Σακέτι να πιέζει παντού αυτός κάλυπτε τις τρύπες που άνοιγαν και έπαιρνε και την «πρώτη» μπάλα.Πολύ καλός και δημιουργικά.

Άλεξ ντα Σίλβα: Οργάνωνε και βοηθούσε στην άμυνα.Δοκίμασε τα πόδια του και μόνο από ατυχία δεν σκόραρε.Έγινε αλλαγή για λόγους τακτικής.

Μίγκελ Μπεντόγια: Μαχητικός,κρατούσε μπάλα και έψαχνε την ασσίστ.Σύγκλινε συχνά προς το κέντρο δημιουργώντας χώρο για τον Πέδρο στα δεξιά.Τραυματιστήκε και βγήκε κι αυτός αλλαγή.

Φώτης Παπουλής: Είχε την ελευθερία του παιχνιδιού όταν η ομάδα κρατούσε την μπάλα.Στρατιώτης όταν η ομάδα βρισκόταν σε άμυνα.Πολύ καλό παιχνίδι που στο τέλος έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα.

Αρκάδιους Πίεχ: Γκολ κερδισμένο πέναλτι,διαρκής κίνδυνος.Βοήθησε και πολύ όταν η ομάδα μάρκαρε ψηλά.Πολύ καλός!

Μάριο Σέρτζιο: Ντεπούτο για τον Σέρτζιο που μπήκε στην θέση του τραυματία Πέδρο.Έδειξε πως με την εμπειρία του θα βοηθήσει.

Σέρτζιο Σεμέδο: Μπήκε στην θέση του Ντα Σίλβα όταν η ομάδα έπρεπε να πάει λίγο πίσω.Ήταν φανερό πως έκανε ντεπούτο.Δεν μπορεί να κριθεί αφού είχε καλές ενέργειες αλλά και λάθος.

Αντριάν Σαρδινέρο:Μπήκε στον τραυματία Μπεντόγια,θεωρώ όμως πως αυτή η αλλαγή θα γινόταν για να εκμεταλευτούμε την ταχύτητα του, όταν ο αντίπαλος έδωσε χώρο.Πάρα πολύ καλή απόδοση.

Προπονητής: Ο Σωφρόνης Αυγουστή παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1 κλείνοντας τους χώρους,κερδίζοντας την κατοχή και χτίζοντας παιχνίδι με υπομονή. Έκανε 2 αναγκαστικές αλλαγές και η τρίτη του ήταν απάντηση στις επιθετικές αλλαγές του αντίπαλου προπονητή που φόρτωσε την επίθεση.Πολύ καλή διαχείριση από τον Κύπριο κόουτς αφού όταν σκόραρε η ομάδα δεν “μπήκε” στην αναμονή αλλά κρατούσε την μπάλα. Χαρακτηριστικό το 60%-40% του πρώτου ημιχρόνου.

Comments
To Top