ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι δήλωσε ο Σωφρόνης…

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην διοίκηση της ΑΕΚ για αυτό το στολίδι που έκανε, είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις έδρα. Εύχομαι φέτος να ξεκινήσει και το γήπεδο στην Λεμεσό γιατί όταν υπάρχει έδρα σίγουρα η ομάδα θα είναι συνέχεια στα ψηλά σκαλοπάτια. Ήταν ένα παιχνίδι που το ήθελαν πολύ οι ποδοσφαιριστές. Έτρεξαν πολύ, έδωσαν πάρα πολλές δυνάμεις, κατάφεραν και έκλεισαν τους χώρους και πιστεύω δίκαια πήραμε τη νίκη. Από σήμερα έχει τελειώσει, να το χαρεί ο κόσμος και εμείς κοιτάζουμε το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι όμως θα δώσουμε το 100 τοις 100 για τη νίκη. Όλοι λένε πως ο Απόλλωνας έχει ποιότητα και οι ποδοσφαιριστές το έδειξαν στο γήπεδο. Η νίκη έδωσε δυναμική και θέλουμε κοντά μας το Σάββατο όσους δεν ήρθαν σήμερα. Έχει καιρό να γεμίσει από κόσμο η Δυτική, θα είναι εκεί και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για τους 3 βαθμούς».

Για την πορεία του και την σημερινή εμφάνιση: «Πολλά πράματα στο ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες. Ήρθαμε σήμερα όλοι μαζί για τη νίκη. Για μένα δεν είναι έκπληξη να έρθεις να κερδίσεις την ΑΕΚ στην Λάρνακα, είμαστε Απόλλωνας. Ήρθαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό έδωσε δυναμική σε όλους τους παίκτες να μπούνε στο γήπεδο και να δώσουν το μάξιμου».

Αν θα είναι προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν: «Σημασία δεν έχει αυτό. Να κάνουμε την δουλειά μας, να έρχονται τα αποτελέσματα και στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα μετράνε».

 

To Top