ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πέρασε εύκολα από το Δάλι!

Εύκολο πέρασμα είχαν το Σάββατο οι Νεάνιδες U18 από το Δάλι, αφού οι “Μικρές Αμαζόνες” κέρδισαν εύκολα με 0-3 σετ τον Πανιδαλιακό, τον οποίο ξεπέρασαν και στη βαθμολογία και βρίσκονται 3 βαθμούς πίσω από τον 2ο Παφιακό αλλά έχουν 2 αγώνες λιγότερους τους οποίους αν κερδίσουν θα βρίσκονται 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ανόρθωση.

Στο πρώτο σετ, τα κορίτσια της Μιροσλάβα Γκρίμπαν έπαιξαν συγκεντρωμένα και ωραίο βόλει, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του αντιπάλου και έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 5-25. Στο 2ο σετ η ομάδα χαλάρωσε λίγο και έδωσε την ευκαιρία στη γηπεδούχο ομάδα να διεκδικήσει το σετ όμως δεν άφησε και πολλά περιθώρια κερδίζοντας και το 2ο σετ με 17-25 κάνοντας έτσι το σκορ σε 0-2.

Στο τρίτο και τελευταίο ο Sabbianco Απόλλων ήταν αποφασισμένος να τελειώσει το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται και με απόλυτη σοβαρότητα πήρε εύκολα και το τρίτο σετ με 7-25, τον αγώνα με 0-3 και τους 3 βαθμούς της νίκης που τον ανέβασαν βαθμολογικά.

Πλέον η ομάδα των νεάνιδων έχει μπροστά της άλλα δύο παιχνίδια πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, όπου την Κυριακή 18/12 και ώρα 14:00 θα αγωνιστεί στην έδρα της απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας σε ένα εκ των δύο εξ αναβολής παιχνίδια που έχει να δώσει και στη συνέχεια την Παρασκευή 23/12 και ώρα 15:00 θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση (ΝΟΑ) στο Θεμιστόκλειο.

Δύο παιχνίδια όπου οι νεάνιδες μας θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουν με κάθε σοβαρότητα και προσοχή αν θέλουν να εδραιωθούν στη 2η θέση του πίνακα και να βρίσκονται σε απόσταση βολής από την κορυφή.

To Top