ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πολυτελές Norwegian Star «έπιασε» Λιμάνι!

Το εντυπωσιακό και υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Norwegian Star κατέπλευσε στο λιμάνι Λεμεσού.

Το 91.740 τόνων Norwegian Star είναι ένα από τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια της NCL, αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από το τουριστικό γραφείο Let’s Go Cruises by Amathus, είναι πλοίο νέας γενιάς με προδιαγραφές που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Διαθέτει 1.122 ευρύχωρες καμπίνες για 2.348 επιβάτες, με όλες τις ανέσεις, και έχει πλήρωμα 1.031 ατόμων. Είναι από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στο κόσμο προσφέροντας κρουαζιέρες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Oι γυάλινοι ανελκυστήρες του προσφέρουν έξοχη θέα στους επιβάτες που μετακινούνται από κατάστρωμα σε κατάστρωμα. Το Norwegian Star έχει μήκος 294 μέτρα, πλάτος 32 μέτρα και αναπτύσσει ταχύτητα 23 κόμβων, ενώ οι εσωτερικοί του χώροι ξεπερνούν κάθε πολυτέλεια ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Διαθέτει θέατρο, αίθουσα κινηματογράφου, καζίνο, 16 εστιατόρια –από μεσογειακή κουζίνα μέχρι ασιατική–, 12 μπαράκια και σαλόνια, καφετέριες και άλλους χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας που κάνουν το ταξίδι μια φανταστική εμπειρία σε μια πραγματική πλωτή πολιτεία. Επίσης διαθέτει ένα εμπορικό κέντρο με διάφορα καταστήματα.

Το δεκατετραώροφο Norwegian Star διαθέτει ένα ολόκληρο κατάστρωμα αναψυχής με τρεις πισίνες (μία για παιδιά), παιχνιδότοπο, νεροτσουλήθρες, τζακούζι και spa, κέντρο υγείας και ομορφιάς και ένα υπερσύχρονο και ευρύχωρο γυμναστήριο. Οι λάτρεις των σπορ μπορούν να εξασκηθούν στο αγαπημένο τους άθλημα στο ειδικό κατάστρωμα που προσφέρει γήπεδο αθλοπαιδιών και εξωτερικό στίβο. Tο Norwegian Star θα εκτελεί το καλοκαίρι του 2017, και συγκεκριμένα από τις 16 Απριλίου μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου, 8ήμερες κρουαζιέρες από τη Βενετία προς τα ελληνικά νησιά και την Αδριατική.

Πηγή: Φιλελεύθερος

 

To Top