ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δεν υπήρχε λόγος να παρουσιαστεί…»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας, αλλά και για τη χθεσινή συνέλευση της ΚΟΠ μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τη χθεσινή συνέλευση της ΚΟΠ: «Έχουμε πιάσει πάτο. Η απαξίωση του φίλαθλου κοινού είναι αυτά που αποδεικνύουν το σημείο που οδηγήθηκε το κυπριακό ποδόσφαιρο. Εμείς είχαμε εκφράσει απόψεις μέσω του προέδρου μας, εισηγήσεις και τοποθετήσεις που σχολιάζουν και αξιολογούν όλοι δύο χρόνια μετά. Δεν υπήρχε λόγος να παρουσιαστεί ο πρόεδρος. Προσδοκούμε ότι θα υπάρξει φως στην άκρη του τούνελ. Μέχρι τότε έχουμε κάθε δικαίωμα να είμαστε δύσπιστοι».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Έχουμε έξι από τα εφτά επόμενα παιχνίδια εντός. Βλέπουμε το καθένα ξεχωριστά. Παίζουμε με την Καρμιώτισσα, είναι μια αξιοπρόσεκτη ομάδα όμως βλέπουμε τα του οίκου μας. Ανακτήσαμε μεγάλο μέρος της χαμένης αυτοπεποίθησης με τον τρόπο που κερδίσαμε τον Εθνικό. Έχουμε τις επιστροφές των Γκόμες, Λόπες, Πέδρο και Βινίσιους,οι επιλογές είναι περισσότερες. Υπάρχει βαθμός δυσκολίας που πρέπει να ξεπεράσουμε».

Για τον Μακρίδη και τους υπόλοιπους που ήταν τραυματίες: «Είναι λυπηρό. Δεν ήταν θέμα ιατρικό. Προέκυψε σε μια από τις προπονήσεις της περασμένης βδομάδας σε σημείο που μετρούσε αντίστροφα για να επιστρέψει. Είναι τρομερός χαρακτήρας με φοβερά ψυχικά αποθέματα. Παλεύει με τον εαυτό του και κόντρα στον χρόνο».

 

To Top