ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κυανόλευκα» γκολ και φιλική ισοπαλία!

Με δύο γκολ του Γιάννη Πίττα η εθνική μας ομάδα των Ελπίδων εξήλθε ισόπαλη με τη Μάλτα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες (15/11). Στο βασικό σχήμα της ομάδας μας αγωνίστηκαν τόσο ο σκόρερ και των δύο τερμάτων, όσο και ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας Ανδρέας Καρό.

Αναλυτικά:

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων βρέθηκε να χάνει με 2-0 στη Μάλτα από την Εθνική Ελπίδων της χώρας, όμως κατάφερε, ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, να ισοφαρίσει σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας μας ο Ιωάννης Πίττας, στο  75ο λεπτό και στο 84ο.

Τα τέρματα της Μάλτας σημειώθηκαν στο 36ο λεπτό και στο 56ο.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο “Victor Tedesco”.

Κύπρος (Νίκος Ανδρονίκου): Τασουρής, Καρό, Γουίλερ, Αναστασίου, Παναγή, Κατελάρης (46′ Φ. Κυριάκου), Φράγκου, Πίττας, Ιωσηφίδης, Κούσουλος, Νικολάου.

Αναπληρωματικοί: Παναγιώτου, Κ. Κυριάκου, Κουμής, Λιασίδης, Ηλία,, Ψάλτης, Λίλλης, Φραγκέσκου.

Αυτό, ήταν το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού προηγήθηκε ο αγώνας με την Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή στη Λάρνακα (2-2).

Μέσω των φιλικών αυτών, ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Ανδρονίκου είχε την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα και να κάνει δοκιμές, ενόψει των επίσημων αγώνων της ομάδας μας που αρχίζουν τον ερχόμενο Μάρτιο.

 

To Top