ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το διάσημο Bellucci Circus στην πόλη μας!

Το διάσημο Bellucci Circus που περιοδεύει στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ετοιμάζεται για μια σειρά φαντασμαγορικών παραστάσεων στη Λεμεσό. Με τις τέντες του σχεδόν έτοιμες στα φώτα Λινόπετρας, στο χώρο όπου πραγματοποιείται το παζαράκι, το τσίρκο επιφυλάσσει συγκινήσεις και διασκέδαση με ένα πολυήμερο πρόγραμμα παραστάσεων.

Η ανακοίνωση της επίσημης έναρξής του την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, ήδη προκαλεί κύματα ενθουσιασμού στο κοινό που αδημονεί. Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο της Ευρώπης, το οποίο έχει ψηφιστεί το 3ο καλύτερο ανά το παγκόσμιο, υπόσχεται ένα δίωρο πρόγραμμα ασταμάτητης ψυχαγωγίας, που θα σας κόψει την ανάσα.

Εντυπωσιακά και επικίνδυνα show με εναέριους και ευέλικτους ακροβάτες, συναρπαστικές στιγμές με αναβάτες, ζογκλέρ, ισορροπιστές, κασκαντέρ σε μοτοσικλέτες, άλτες και κωμικούς, είναι μόνο μια μικρή ιδέα από όσα προσφέρει το Bellucci Circus.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 99 323 233 ή να επισκεφθείτε τη σελίδα Bellucci Circus First biggest in Cyprus στο facebook.

Οι ώρες παραστάσεων είναι:
Δευτέρα – Πέμπτη: 8:00
Παρασκευή –Σαββάτο: 6:30, 9:30
Κυριακή: 5:00, 8:00

Πηγή: http://allaboutlimassol.com/

 

 

 

 

 

To Top