ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι και να παλεύω για τον Απόλλωνα»

Είναι ένας από τους στυλοβάτες της αμυντικής γραμμής της ομάδας των U16, της Ακαδημίας του Απόλλωνα μας. Ο Αντώνης Ψύχας, αδελφός του Πέτρου, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και με πάθος και δύναμη σε κάθε αγώνα, «κρατά» τους αντίπαλους επιθετικούς μακριά από την εστία της ομάδας μας κάτι που φαίνεται και από τα γκολ που έχουμε δεχθεί μέχρι τώρα (3) στις πρώτες εννιά αγωνιστικές, ένα πολύ καλό επίτευγμα ολόκληρης της ομάδας μας.

Πάμε λοιπόν να τον γνωρίσουμε…

Αντώνη πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο;

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των εφτά χρόνων. Ήμουν στην ιδιωτική ακαδημία «Ξενοφώντος» για τρία χρόνια και ακολούθως πήγα στην ακαδημία «Μουντιαλίτο» όπου αγωνίστηκα για δύο χρόνια. Στην ηλικία των δώδεκα χρόνων ήρθα στον Απόλλωνα όπου αγωνιζόμουν για δυο χρόνια και στη συνέχεια πήγα με υποσχετική στην ακαδημία του Άρη. Μετά από παράκληση του προπονητή Φίλιππου Φιλίππου ήρθα πίσω στον Απόλλωνα όπου αγωνίζομαι τώρα.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Προσωπικοί μου στόχοι είναι να γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι και με σκληρή δουλειά να αγωνιστώ κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα.

Είσαι μαθητής. Πως καταφέρνεις να συνδυάζει το σχολείο με το ποδόσφαιρο;

Πιστεύω αν υπάρχει θέληση και σωστό πρόγραμμα, μπορείς να τα συνδυάζεις χωρίς να παραμελείς κανένα από τα δυο.

Τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεσαι στην Ακαδημία του Απόλλωνα;

Είναι μεγάλη τιμή για μένα που αγωνίζομαι στον Απόλλωνα και γι΄αυτό θέλω να ευχαριστήσω όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνίζομαι και να παλεύω γι’αυτή την ομάδα.

Είσαι μέλος της ομάδας των U16. Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας φέτος;

Στόχος της ομάδας μας φέτος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο μέσα από τις οδηγίες του προπονητή μας.

Κλείνοντας Αντώνη, τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Απόλλωνα;

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και να τους πω να μείνουν κοντά σε όλες τις ομάδες του Απόλλωνα, γιατί μας βοηθούν και μας δίνουν δύναμη να αγωνιζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας και να τους κάνουμε περήφανους.

 

To Top