ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια υπόσχεση στις «Αμαζόνες»

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Sabbianco Απόλλων σήμερα απαντά στην ΑΕΛ και όσα λανθασμένα της καταλογίζονται. Εκτός από τις απαντήσεις με επειχειρήματα και στοιχεία που δίνει κάνει και κάλεσμα προς τον μεγάλο κόσμο της ομάδας μας.

«Όλοι  δίπλα στην ομάδα μας σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους. Η οικονομική βοήθεια με αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι επιβεβλημένη για να μπορέσει η ομάδα να είναι αυτή που όλοι θέλουμε, όλοι βλέπουμε και όλοι θέλουμε να έχουμε. Καλούμε τον κόσμο να βρίσκεται στο γήπεδο, δίπλα στις ΑΜΑΖΟΝΕΣ μας και τους υποσχόμαστε ότι το ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα είναι τόσο δυνατό που θα το ακούσουν σε όλη τη Λεμεσό και να κάνουμε πράξη το σλόγκαν μας και να ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ»

Το αξίζουν με το παραπάνω οι κοπέλες μας που μας κάνουν περήφανους εδώ και τέσσερα χρόνια. Όλοι δίπλα τους αδέλφια, για να πανηγυρίζουμε τίτλους και ας αφήσουμε τους άλλους να «βλέπουν φαντάσματα».

«Περήφανες του Θρύλου Αμαζόνες, δεν θα είστε ποτέ μόνες», αυτό είναι υπόσχεση και πρέπει να γίνει πράξη. Καιρός είναι να τις ανταμείψουμε και μεις για τις χαρές που μας δίνουν, ήδη ξεκίνησαν με το Σούπερ Καπ!

To Top