ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ρομπέρζ…

Σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση  ο Γάλλος οπισθοφύλακας Βαλεντίν Ρομπέρζ ανεβάζει ρυθμούς κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβει την Κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο την Δόξα Κατωκοπιάς.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

Με προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (26/10) εισήλθε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της η ομάδα μας ενόψει του εξαιρετικά δύσκολου αγώνα με την Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο. Αδιαπραγμάτευτος στόχος για το συγκρότημα του κ.Εμάνουελ η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Αγκολέζος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ζοάο Πέδρο, Τιάγκο Γκόμες και Ντουντού Παραϊμπά οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού. Οι τρεις τους ακολουθούν ειδικά προγράμματα αποκατάστασης.

Αντίθετα μέχρι την τελευταία προπόνηση θα περιμένει ο κ. Εμάνουελ τον Βαλεντίν Ρομπέρζ ο οποίος ανέβασε ρυθμούς και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον αγώνα του Μακαρείου.

Ο Αγγελής προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και ο Κωνσταντίνος Μακρίδης. Οι δυο τρέχουν να καλύψουν το χαμένος έδαφος όσο αφορά την φυσική τους κατάσταση.

 

To Top