ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το χρονικό της αναβολής!(Φώτο)

Όλα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.. Αυτό ήταν το πόρισμα της σημερινής σύσκεψης που διεξήχθη στην ΚΟΠΕ παρουσία των προέδρων των τεσσάρων σωματείων Απόλλων, ΑΕΚ, Ανόρθωση και ΑΕΛ.

Πως εξελίχθηκε το όλο ζήτημα; Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 με επιστολή της η Αρχή Αδειοδότησης σταδίων, γνωστοποιεί ότι το «Νίκος Σολωμονίδης», όπως και άλλα γήπεδα, δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες γιατί δεν πληρεί συγκεκριμένες πρόνοιες. Παρ΄όλα αυτά η ΚΟΠΕ, όρισε παιχνίδια παίρνοντας την ευθύνη πάνω της όσο αφορά το παιχνίδι στο ΑΤΙ (Ανόρθωση – ΑΕΛ), αλλά και σε άλλα γήπεδα γιατί θεώρησε ότι δεν είναι υψηλού κινδύνου και μόνο από τύχη δεν υπήρχαν οποιοιδήποτε τραυματισμοί.

Στον αυριανό (25/10) παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΛ, η ομάδα μας συμφώνησε να γίνει όμως ζήτησε την βοήθεια της Αστυνομίας για προστασία των παικτριών μας αλλά και ολόκληρης της αποστολής από το ένα γήπεδο στο άλλο κάτι που έπρεπε να κάνει. Τότε η Αστυνομία ενημέρωσε την Ομοσπονδία ότι δεν αναλαμβάνει την αστυνόμευση αφού το γήπεδο δεν είναι αδειοδοτημένο. Τότε και η Ομοσπονδία στην συγκεκριμένη σημερινή σύσκεψη, δήλωσαν ότι δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη, αφού συγκεκριμένα είπαν «είμαστε οικογενειάρχες και αν γίνει κάτι τι θα πάθουμε». Έτσι ολόκληρη η αγωνιστική αναβλήθηκε αφού κανένα από τα έξι γήπεδα δεν πληρούσε και δεν είχε άδεια, αφού η αρχή αδειοδότησης συμφώνησε ότι κανένα γήπεδο δεν έχει άδεια πλην του «Κίτιον» και το κλειστό της ομάδας μας. Όμως τόσο η ΑΕΚ, όσο και η δική μας ομάδα έπαιζαν εκτός έδρας αυτή την αγωνιστική.

Όσον αφορά τη δικαιολογία της ΑΕΛ για τη νέα μας παίκτρια και ότι η δική μας ομάδα το καθυστερεί για να προλάβει να την εγγράψει, αυτό δεν υφίσταται αφού ήδη σήμερα το πρωί η ομοσπονδία την είχε εγγράψει και της έβγαλε και δελτίο υγείας, έτσι αν ο αυριανός αγώνας γινόταν θα μπορούσε να παίξει.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις επιστολές της Αστυνομίας και της Αρχής αδειοδότησης σταδίων για το συγκεκριμένο θέμα που εξασφαλίσαμε:

 

 

To Top