ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η μοναδική φορά που σκόραρε δις σε ένα αγώνα (video)!

Σκόραρε συνολικά με τη φανέλα του Απόλλωνα 22 γκολ και παρά το γεγονός ότι κυρίως αγωνιζόταν ως κεντρικός αμυντικός εντούτοις βρίσκεται στην 18η θέση των κύπριων σκόρερ όλων των εποχών!

Ο λόγος για τον δυναμικό αμυντικό, βετεράνο πια ποδοσφαιριστή, της ομάδας μας Μάριο Χαραλάμπους ο οποίος κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ σε ένα παιγνίδι μια και μοναδική φορά στην καριέρα του.

Αυτό συνέβηκε στις 15 Μαρτίου 1997 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας στο Τσίρειο όταν ο Μάριος Χαραλάμπους στο 14’ με ωραίο δυνατό δεξί σουτ άνοιξε το σκορ ενώ στο 88’ σκόραρε ξανά με το αριστερό πόδι αυτή τη φορά σφραγίζοντας την νίκη της ομάδας μας με 4-1!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ένας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στην ίδια θέση με τον Μάριο Χαραλάμπους έχει σκοράρει περισσότερα γκολ συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ιωάννου με 25 γκολ ενώ θα πρέπει να τονισθεί ότι ο Μάριος Χαραλάμπους έχει συμπεριληφθεί στην 11άδα του αιώνα που ψηφίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου!

 

To Top