ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η απίστευτη γκολάρα του Παπακυριακού κόντρα στον Ερμή!(video)

Στις 3 Μαρτίου, 2002, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει τον ουραγό Ερμή εκτός έδρας.

Η ομάδα μας μετά από ένα κακό απολογισμό στον Α’ γύρο με 4 νίκες 4 ισοπαλίες και 5 ήττες που την καθηλώνουν στην 10η θέση της βαθμολογίας αρχίζει να βρίσκει κάπως τα πόδια της μετρώντας στον Β’ γύρο τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Το παιγνίδι με τον Ερμή είναι ένας επιθετικός μονόλογος από την αρχή για την ομάδα μας και παρά το γεγονός ότι ο Απόλλωνας αργεί σχετικά να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα στο 33’ με τον Σεγκέλια εντούτοις στο τέλος πετυχαίνει μια άνετη νίκη με 7-0!

Αυτό που όμως που έχει μένει χαραγμένο στην μνήμη όλων όσων παρακολούθησαν τον πιο πάνω αγώνα ήταν το σπάνιας ομορφιάς γκολ που σημείωσε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κάκος Παπακυριακού στο 66’ του αγώνα, ένα γκολ πραγματικά για όσκαρ!

Η σύνθεση του Απόλλωνα: Φανή, Παναγιώτης Iωάννου, Γ. Γεωργίου, Φιλίππου, (64’ Mερκής), Θεοφίλου, Aρέστη, Nτομπρασίνοβιτς, (58’ Mελαναρκίτης), Σπόλιαριτς, Σεγκέλια, (58’ Μ. Παναγιώτου), Παπακυριακού, Zουμπάρεφ.

To Top