ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Έλεος!

Από το κακό στο χειρότερο φέτος για την ομάδα μας και τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα. Πονά η ψυχή μας όταν τα ακούμε και όταν τα βλέπουμε αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Από τον καιρό της προετοιμασίας ξεκίνησαν οι τραυματισμοί(Παπουλής, Αγγελή και Μακρίδης παροπλισμένοι), ήρθαν τα λάθη και οι «γκαντεμιές» που έφεραν τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, δεχόμασταν το γκολ μόλις βάζαμε και το πράγμα έδειχνε ότι στραβώνει. Σ΄αυτά προστέθηκε εκ νέου ο τραυματισμός του Αγγελή, ενώ κάνει την επανεμφάνιση του ο Παπουλής.

Ξεκίνημα στις εγχώριες διοργανώσεις και εκεί που μπήκαμε με νίκη με Πίεχ και Μαγκλίτσα εκτός, έρχεται το παιχνίδι με τον Άρη να συνεχίσει το κακό με τον τραυματισμό του Ντουντού. Κόντρα στην ΑΕΖ κτυπάει ο Γκίε! Τα ατυχή αποτελέσματα στα ντέρμπι, η επάνοδος του Αγγελή που αργεί, ο τραυματισμός Μπεντόγια και Πέδρο, το κλίμα στην ομάδα που πάει από το κακό στο χειρότερο και το επιστέγασμα με τον αγώνα κόντρα στον Ερμή και τους δύο τραυματισμούς του Γκόμες και του Στυλιανού.

Έλεος πλέον… Τι φταίει δεν ξέρουμε, θέλουμε όμως άμεσα λύσεις. Από τον Αύγουστο μέχρι τώρα η ψυχή μας κοντεύει να βγει! Τίποτα καλό, τίποτα που να μας ανεβάζει! Πως λοιπόν ο κόσμος του Απόλλωνα να μην μεμψιμοιρεί και να σχολιάζει, αφού «ετσάκρισε»!

 

 

To Top