ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αφεντικό είναι ένα!

Μια απ΄τα ίδια για τις «Αμαζόνες» που αν και ίδρωσαν κατάφεραν να γυρίσουν ένα χαμένο παιχνίδι και να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στη Γυναικεία πετόσφαιρα της Κύπρου.

Η ομάδα μας έχασε το πρώτο σετ με 21-25. Δεν μπήκαμε δυνατά και όταν αρχίσαμε να πιέζουμε η διαφορά ήταν μεγάλη για να καλυφτεί. Λίγο οι λανθασμένες και κακές επιλογές μας στέρησαν το πρώτο σετ.Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας αντέδρασε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και έτσι ο αντίπαλός πήρε το σετ με 23-25.

Ότι δεν κατάφεραν οι «Αμαζόνες» στα δύο πρώτα σετ, το πέτυχαν στο τρίτο αφού δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο κερδίζοντας το με 25-12. Το τέταρτο σετ ήταν κομβικής σημασίας για την ομάδα μας που μπήκε δυνατά παίζοντας τα όλα για όλα. Με πάθος και θέληση έστειλαν τον αγώνα στο τάι μπρέικ κερδίζοντας το σετ με 25-19.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη και το σκορ να πηγαίνει πόντο πόντο. Οι «Αμαζόνες» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πήραν τη μεγάλη νίκη και το τέταρτο συνεχόμενο Σούπερ Καπ.

To Top