ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Θέλει τόλμη η διάκριση!

Ναι η νίκη ήταν κάτι περισσότερο από επιτακτική ανάγκη και έπρεπε οπωσδήποτε να προσθέσουμε τους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας!

Ξεκινήσαμε ιδανικά, καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0 και εκεί που άπαντες πιστεύαμε ότι αυτό το υπέρ μας αποτελέσματα θα μας έδινε ακόμη περισσότερα «φτερά» στα πόδια, ήρθε το πισωγύρισμα και το πώς θα κρατούσαμε το αποτέλεσμα παρά να «σκοτώσουμε» τον αγώνα με ένα τρίτο γκολ!

Δώσαμε χώρο, δώσαμε κατοχή, δεχτήκαμε ένα γκολ και φοβισμένα, περιμέναμε βασανιστικά τον χρόνο να ολοκληρωθεί!

Σίγουρα σε μια αναμέτρηση μετράει η ουσία και αυτό το τονίσαμε πολλάκις αλλά από την στιγμή, που μπορείς να αποφύγεις τα βάσανα και το άγχος τότε πράξε το! Μην παίζεις με την «φλόγα» γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα «καείς»! Τόλμησε, πίστεψε στις δυνατότητες σου, απόδειξε ότι είσαι το αφεντικό της αναμέτρησης!  

Δεν είναι καλύτερη ομάδα η Ομόνοια από εμάς όμως εμείς στο τέλος δώσαμε την ευκαιρία σε όλους να τονίζουν ότι στο Τσίρειο δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα!

Και μετά από αυτή την νίκη ψυχολογίας χρειάζεται ακόμη περισσότερη αυτοκριτική δουλειά και βελτίωση γιατί μας περιμένουν αγώνες «ύπουλοι» γεμάτη παγίδες που αν δεν επιβληθούμε καθόλη τη διάρκεια των αναμετρήσεων τότε δύσκολα θα μπορέσουμε να τους κερδίσουμε.

Η διάκριση θέλει τόλμη και για να διακριθείς πρέπει να πιεστείς!

To Top