ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Πρώτη ήττα για την ομάδα μας απο την ΑΕΚ. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του και https://apollon365.news πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Ξεγελάστηκε στο γκολ αφού η μπάλα κόντραρε.Γενικά είχε καλές τοποθετήσεις και σωστές επεμβάσεις.

Μάριος Στυλιανού: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Κύπριο που περιόρισε τον Τετέ και στις πλείστες μονομαχίες ήταν νικητής.Στο γκολ που προήλθε από λάθος στην απέναντι πλευρά αν και το πέτυχε ο Τέτε δεν είναι ευθύνη του.Δεν βγήκε πολύ στην επίθεση και δικαιολογημένα πιστεύω αφού ο Πέδρο δεν του πρόσφερε βοήθειες.Βγήκε αλλαγή κυρίως λόγω της κάρτας θέλω να πιστεύω.

Γιώργος Βασιλείου:Αμυντικά δεν κινδύνεψε από τον Τρισκόφσκι και γενικά πήγε καλά.Επιθετικά βγήκε αρκετές φορές και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση,όμως πραγματοποιούσε τις πλείστες φορές άσχημες σέντρες.

Βαλεντιν Ρομπέρζ: Πολύ καλός ο Γάλλος που είχε σωστές τοποθετήσεις.Βοήθησε και με την μπάλα στα πόδια.

Πάολο Βινίσιους:Καλό παιχνίδι και από τον Βινίσιους που στάθηκε άτυχος στην φάση του γκολ.Μοναδικό μελανό σημείο που σε ορισμένες φορές καθυστερούσε το παιχνίδι.

Εστεπάν Σακέτι: Από τους καλύτερους του γηπέδου.Έκλεινε τους χώρους και μάρκαρε σαν σκυλί στην μεσαία γραμμή.Έπερνε και την πρώτη μπάλα από τους αμυντικούς και βοήθησε στην οργάνωση.

Μιγκέλ Μπεντόγια: Καλά κλεισμένος ο Ισπανός δεν μπόρεσε να απλώσει το παιχνίδι της ομάδας.Τις ελάχιστες φορές που ξέφυγε από την επιτήρηση των αντιπάλων δεν είχε καθαρό μυαλό.

Άλεξ ντα Σίλβα: Δεν έκανε άσχημο παιχνίδι ο Ντα Σίλβα αφού προσπαθούσε συνεχώς πότε με αλλαγή παιχνιδιού πότε κατά μέτωπο να βρει μη ισορροπημένη την άμυνα της Αεκ.Μάταια όμως.

Φώτης Παπουλής: Μέτρια εμφάνιση από τον Φώτη που δεν ενεργούσε με καθαρό μυαλό.Χωρίς μια κατά μέτωπο επίθεση και χωρίς έμπνευση δεν βοήθησε καθόλου στο ξεκλείδωμα της αντίπαλης άμυνας.Θετικό πως έδινε πολλές βοήθειες πίσω.

Ζοάο Πέδρο: Συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις στην φετινή χρονιά,πραγματοποιώντας ίσως και το χειρότερο του παιχνίδι.Παρών απών για 3ο συνεχόμενο.

Αρκάδιους Πιέχ: Έπαιζε με πλάτη και στην περιοχή έδινε άνισες μάχες στον αέρα.Φυσικό επακόλουθο η άσχημη του εμφάνιση.

Άντον Μάγκλιτσα: Αγωνίστηκε μισή ώρα και με εξαίρεση ένα σουτ δεν δικαιολόγησε την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Αλεχάντρο Μπάρμπαρο: Όταν δεν έχεις αγωνιστεί παρά μόνο 13 λεπτά είναι σίγουρο πως αν ο προπονητής σε ρίξει στην φωτιά δεν θα αντεπεξέλθεις.Έτσι και έγινε με τον Μπάρμπαρος που έδειξε πως έχει τα στοιχεία για να πάρει περισσότερο χρόνο.

Αντριάν Σαρδινέρο: Εκτός των νερών του και ο Σαρντινέρο που φάνηκε πως χρειάζεται δουλειά.

Προπονητής: Ξεκίνησε με το 4-1-4-1 και με δύο αλλαγές από τις προηγούμενες βδομάδες.Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο,καλύτερος μέχρι το γκολ αλλά από εκει και πέρα τίποτα.Καμία αντίδραση μια μόνο ευκαιρία και εύκολη διαχείρηση από τον αντίπαλο.Αργό άοσμο και προβλεπτό παιχνίδι,χωρίς προσωπικές ενέργειες και αυτοματισμούς.

Ουσιαστικά ο προπονητής παγιδεύεται στα θέλω του προπονητή της ΑΕΚ που δεν τον χαλούσε το 0-0 και προσπαθούσε να κλέψει το παιχνίδι.Δεν κυνήγησε το παιχνίδι όσο έπρεπε και παγιδεύτηκε στην αλλαγή Πίεχ -Μάγκλιτσα αφού μετά το 0-1 δεν υπήρχε ουσιαστικά επιθετικός να μπει στον αγωνιστικό χώρο.Υπέρμετρος σεβασμός σε ένα αντίπαλο που ήταν ευχαριστημένος με τον έναν βαθμό και τελικά πήρε τρεις.Από τα άσχημα βράδια του προπονητή αφού δεν βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα στο 0-0.Μετά το γκολ μπήκαν αυτοί που μπορούσαν(σωστές κινήσεις) αλλά και πάλι η οργάνωση του παιχνιδιού μας ήταν σαν το βάδισμα της χελώνας,αργό και προβλέψιμο.

To Top