ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Χαρακτηριστικό των μεγάλων Συλλόγων…

Έπειτα από την γκέλα της περασμένης αγωνιστικής μ’ αντίπαλο τον συμπολίτη «ΛεωφοριΑρη», οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατόν, ώστε οι τρεις βαθμοί να επιστρέψουν Λεμεσό. Αν συνδυαστεί κιόλας και με καλή παρουσία, ευχαριστώντας τον κόσμο που θα κατακλύσει αύριο (11/9) το Παφιακό στάδιο, τότε, τόσο το καλύτερο.

Το κυριότερο λάθος σε τέτοιου είδους αγώνες, δηλαδή με σύνολα χαμηλότερης δυναμικότητας, είναι να μην ασκηθεί αφόρητη πίεση από το πρώτο δευτερόλεπτο. Συγκρίνοντας τα πρώτα δύο παιχνίδια αντιλαμβάνεται κανείς την ειδοποιό διαφορά: με τη Νέα Σαλαμίνα ο Θρύλος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένος για τη νίκη και μόλις στο έβδομο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 0-2.

Στο δεύτερο, ο αντίπαλος κατόρθωσε να «κοιμίσει» τους «κυανόλευκους» για τουλάχιστον ένα ημίχρονο σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο και παράλληλα πιστεύοντας πως θα μπορούσε να φύγει επωφελημένος.

Η αντίδραση είναι χαρακτηριστικό μεγάλων Συλλόγων. Με τη βοήθεια των τρελών «φυγάδων» που θα κάνουν την εκδρομή στην Πάφο, ο Απόλλωνας δεν έχει τίποτα να φοβηθεί παρά μόνο τη δική του κακή απόδοση. Παρά μόνο τον δικό του κακό εαυτό.

To Top