ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Συμπαίκτες στον Απόλλωνα συμπαίκτες και στην Μουσκρόν!

Συμπαίκτες τότε στον Απόλλωνα συμπαίκτες και τώρα στην Μουσκρόν! Ο λόγος για τους Λούκα Στογιάνοβιτς που βρήκε ένα παλιό του γνώριμο στην ομάδα του Βελγίου και δεν είναι άλλος από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας τον Φαπρίς Ολίγκα!

Οι δυό τους ήταν συμπαίκτες στον Απόλλωνα την περίοδο 2014/15 και μάλιστα αγωνίστηκαν σε δύο παιγνίδια μαζί κόντρα στην Ανόρθωση στην εκτός έδρας νίκη μας με 1-0 την 1η Δεκεμβρίου, 2014 και στον εντός έδρας αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Οθέλλο στις 7 Ιανουαρίου 2015 παιγνίδι το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Και οι δύο αγωνίστηκαν και στα 5 μέχρι στιγμής παιγνίδια της Μουσκρόν αλλά σε όλα ως αλλαγή με τον Λούκας Στογιάνοβιτς να καταγράφει 140’ συμμετοχής και ένα γκολ και τον Ολίγκα μόλις49’ χωρίς κανένα γκολ. Ο Ολίγκα αγωνιζόταν και την περσινή περίοδο στην Μουσκρόν όπου κατέγραψε 7 συμμετοχές, μία στο βασικό σχήμα, και 210’ συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μουσκρόν βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις βαθμούς, μία νίκη και τέσσερεις ήττες.

To Top