ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Τα άκρα δούλεψαν άψογα!(video)

Τα πήγαν και οι δύο περίφημα και διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην νίκη κατάκτηση του πρώτου φετινού τίτλου της χρονιάς.

Ο λόγος για τους Γιώργο Βασιλείου και Νούνο Λόπεζ που ήταν εκ των κορυφαίων του προχθεσινού (10/8) αγώνα. Ο Γιώργος είχε την πιο δύσκολη αποστολή να μαρκάρει τον Γιαννιώτα, τον καλύτερο ακραίο επιθετικό του πρωταθλήματος,( μετά τον Παπουλή), και όχι απλά τον περιόρισε αλλά τον «εξαφάνισε», του πήρε την ταυτότητα και τον «βίδωσε» στην κυριολεξία. Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι ο Γιώργος δεν έχασε την παραμικρή μονομαχία, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και δεν άφησε τον Γιαννιώτα να πάρει ανάσα που έδειξε να τα έχει χαμένα. Δεν περιορίστηκε όμως μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά σέρβιρε και το πρώτο καθοριστικό γκολ το οποίο προήλθε από κλέψιμο πάνω στον Γιαννιώτα.

Ο Νούνο απλά επιβεβαίωσε γιατί θεωρείται ο καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος. Είχε να αγωνιστεί από την τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ αλλά έδειξε πανέτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα θυμίζοντας τον παλιό καλό Νούνο της πρώτης χρονιάς που μεταγράφηκε στην ομάδα μας. Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου με τον προσωπικό του αντίπαλο τον Βάντερ αλλά ούτε είχε ιδιαίτερες δυσκολίες με τον Εφραίμ δυνατός, με πάθος και νεύρο απόδειξε ότι παραμένει μια σταθερή αξία και αξιόπιστη λύση βοηθώντας ταυτόχρονα και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας πλαγιοκοπώντας και εκθέτοντας ουκ ολίγες φορές τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Από δική του προσπάθεια ξεκίνησε το δεύτερο γκολ της ομάδας μας που κλείδωσε την νίκη και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Απλά αναμένουμε κι από τους δύο, αλλά κι από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μας, συνέχεια και συνέπεια γιατί αναμφίβολα αποτελούν σημαντικές μονάδες στην πορεία για την εκπλήρωση των στόχων μας που όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι!

To Top