ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σούπερ Καπ ενόψει…

Η Ευρώπη είναι παρελθόν για την ομάδα μας που πλέον επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις που έχει στην Κύπρο, αρχής γενομένη από το Σούπερ Καπ της ερχόμενης Τετάρτης (10/8).

Ο αγώνας αυτός είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «κυανόλευκους» ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν μια και καλή τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Όταν μια ομάδα έχει σαν βασικό στόχο το πρωτάθλημα, μια νίκη σε βάρος του πρωταθλητή μέσα στην έδρα του θα στείλει τα κατάλληλα μηνύματα και θα δώσει στον κόσμο έναν ακόμα λόγο να πιστέψει ότι η φετινή ομάδα είναι ικανή να επαναφέρει τον Απόλλωνα στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος.

Στις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα αρχίσουν να φαίνονται και οι σκέψεις του Πέδρο Εμάνουελ τόσον όσο αφορά το σχήμα όσο και τα πρόσωπα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως οι Παπουλής, Ντουντού που πέρασαν ως αλλαγή την Πέμπτη, που πλέον είναι σε πολύ καλή ετοιμότητα αγωνιστικά, υπάρχουν παίκτες που περιμένουν το ντεμπούτο τους, όπως οι Ροπέρζ και Αλεχάντρο και παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία τους (Λόπες) για να επιστρέψουν σε μόνιμη βάση στην 11άδα της ομάδας.

To Top