ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το μεσημέρι στο ΓΣΠ η Συνέντευξη Τύπου για το Σούπερ Καπ

Σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι η Συνέντευξη Τύπου για το Super Cup 2016.

Η Συνέντευξη Τύπου θα γίνει στο Συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, στην παρουσία εκπροσώπων του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα που θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου την ερχόμενη Τετάρτη, στις 20:00 το βράδυ στο ΓΣΠ.

Μεταξύ άλλων στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν οι προπονητές των δύο ομάδων Τόμας Κρίστιανσεν και Πέδρο Εμμάνουελ καθώς και οι αρχηγοί τους.

Ο φετινός αγώνας του Super Cup είναι αφιερωμένος στους δύο δασοπυροσβέστες Μάριο Αριστοτέλους και Ανδρέα Σοφοκλέους που έχασαν την ζωή τους στην πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Σολέας.

Μετά από απόφαση της ΚΟΠ, έχουν εκδοθεί οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων. Τα πακέτα κοστίζουν 15 ευρώ και με αυτά, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο οικογένειες με δύο παιδιά κάτω των δώδεκα ετών.

Τα οικογενειακά πακέτα είναι για τη δυτική κερκίδα κάτω διάζωμα και για την ανατολική. Για τα υπόλοιπα εισιτήρια, η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 15 ευρώ.

Όσοι αγοράσουν οικογενειακό πακέτο, θα παίρνουν στις εισόδους του Σταδίου αναμνηστικές φανέλες του Super Cup, ως δώρο από την ΚΟΠ.

Πηγή: http://www.cfa.com.cy

To Top