ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Να βρεθεί η αγωνιστική «χημεία»!

Πέρασαν ήδη δύο μέρες μετά τον αποκλεισμό της ομάδας μας από την Ευρώπη και ακόμα αναρωτιούνται κάποιοι τι έφταιξε; Ποιες είναι οι λάθος κινήσεις που έγιναν; Ποιος ή ποιοι φταίνε;

Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτό, το ζητούμενο είναι τι γίνεται από δω και πέρα; Αν έμπαινε το πέναλτι στον πρώτο αγώνα, αν δεν δεχόταν κόκκινη ο Σακέττι, αν έπαιζε αυτός ο ποδοσφαιριστής και όχι αυτός, αν μετρούσε το γκολ του Αγγελή, αν δεχόταν κόκκινη ο τερματοφύλακας, αν ο Παπουλής έβαζε την κλασσική ευκαιρία που βρήκε στο 118΄και πολλά άλλα!

Όλα αυτά είναι για λαϊκή κατανάλωση. Χάσαμε την πρόκριση και ευτυχώς αυτό έγινε τώρα που είναι η αρχή για να ψάξουμε τα λάθη μας και να τα λύσουμε για να μπούμε πανέτοιμοι στο πρωτάθλημα.

Στο κάτω κάτω χάθηκαν κάποια χρήματα και η ευκαιρία να παίξουμε ακόμα δύο αγώνες στην Ευρώπη! Υποθέσεις στη ζωή γίνονται πολλές και μια απ΄αυτές ήταν λίγο μετά την κλήρωση ότι η Γκρασχόπερς ήταν του χεριού μας. Όχι δεν ήταν τελικά, εμείς την κάναμε να είναι με την απόδοση που είχαμε στην Ελβετία. Μια απόδοση που μεσοεπιθετικά μας χαροποιεί όμως μεσοαμυντικά νοσεί!

Το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικό άθλημα αλλά ομαδικό και για να πάει κάτι καλά εξαρτάται πόσο το θέλουν όλοι στην ομάδα. Ο ένας συμπληρώνει και βοηθά τον άλλο έχοντας κοινό στόχο! Αυτό πρέπει να κοιτάξουν όλοι στην ομάδα μας και να βρουν την αγωνιστική «χημεία» που θα μας φέρει στην κατάκτηση των στόχων μας.

To Top