ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν

Από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στον επαναληπτικό αγώνα της περασμένης Πέμπτης (04/8) με την Γκρασχόπερς, ήταν οι τρεις νεοφερμένοι στην ομάδα. Οι δύο Βραζιλιάνοι, Ντούντου και Βινίσιους αλλά και ο Ισπανός Μπεντόγια μαζί με κάποιους από τις «παλιοσειρές» της ομάδας, Γκίε και Παπουλη, έδωσαν πολλά για να προκριθεί η ομάδα μας.

Ο Βινίσιους είχε μια πολύ καλή παρουσία στα μετόπισθεν και όποτε η μπάλα ήταν στα πόδια του η ομάδα έβγαζε μια ηρεμία. Δεν πανικοβαλλόταν και βοήθησε την επίθεση με το ωραίο γκολ που σημείωσε με κεφαλιά.

Ο Μπεντόγια, έδειξε ότι ξέρει πολύ μπάλα αν και στο πρώτο ημίχρονο αναλώθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης στη συνέχεια πήρε μπάλες, μοίρασε παιχνίδι και δεν φοβήθηκε να πάρει πρωτοβουλίες.

Για τον Ντούντου τι να πούμε; με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, είδαμε τα χαρίσματα του. Πολύ καλές τελικές προσπάθειες με την πρώτη να γίνεται ασσίστ, πολύ καλή υποδοχή μπάλας και άψογη συνεργασία με τον Παπουλή από τα αριστερά.

Και οι τρεις έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν και είναι καλής πάστας ποδοσφαιριστές! Το πρώτο δείγμα, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, κρίνεται θετικό. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια!

 

To Top